sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Onnellisen ulalla

Istuin hiekkalaatikon reunalla katsomassa Aurelian kakkutouhuja ja tunsin itseni kovin väsyneeksi. Mietin, miten jaksaisin aloittaa vänkäämisen kotiinlähdöstä. Tuijotus oli jähmettynyt ei-mihinkään enkä jaksanut ajatella. Yhtäkkiä pieni tyttö tuli kasvojeni eteen, katsoi koiramaisen sympaattisesti ja sanoi "Mamma tröttis" (äiti väsy). Voi pientä <3 Niin osasi oikeasta narusta nykäistä <3 <3 <3 Jå, mamma e lite tröttis...


Meillähän ei ole telkkaria laisinkaan, joten olemme onnellisen ulalla siitä, mitä purkissa nykyään pyörii. Mutta Youtubessa on kaikki. Ja pienellä tytöllämme on mainio ohjelmamaku! Yhdessä naureskelemme katsoessamme pinguja, muumeja, nallepuheja. Hahaa, ihan huippu esim tämä Pingu lapsenvahtina. Eikä pelkästään musan takia :)

Shean hedelmiä.
Keksin mainion kosmetiikkaratkaisun. Yleensä olen käyttänyt kookosöljyä tai sheavoita ihon rasvaamiseen. Molempien koostumus on kuitenkin hieman ongelmallinen. Kookos on liian löysää ja raakashea liian tiukkaa. Siispä kokkailin hieman ;) Laitoin vesihauteeseen puolet molempia sulamaan ja sitten sekoitin tasaiseksi. Lisäsin vielä pari tippaa ruusuöljyä. Annoin jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja kaadoin sitten vanhaan käsivoidepurkkiin. Purkki vielä hetkeksi jääkaappiin ja koostumuksesta tuli aivan huikean houkutteleva!!! Tämä toimii etenkin käsirasvana, talvella varmasti hyvänä yleisvoiteena. Voin suositella!


Ei näytä kummoselta, mutta tuntuu ja tuoksuu mahtavalta!


 
Tämän kesän musiikkileirillä heräsin yhtenä yönä ja unesta oli jäänyt soimaan kivan kuuloinen biisintynkänen. Raapustin sen vähän sinnepäin johonkin muistivihkoon. Tänään löysin tuon tekeleen ja mallailin sitä hieman ensin pianolla ja sitten bassolla. Aika kivaa! Tulispa tuollaisia unia useamminkin, sitähän vois ryhtyä biisejä tekemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti