maanantai 1. elokuuta 2011

Hyvähuono, huonohyvä?

Auts. Se on ollut vähän ärsyttävämpi päivä tänään. Jos hyvää pitää löytää, niin näyttäisi olevan niin, että kun riittävästi ottaa pattiin, ryhtyy kelaamaan asioita. Eikös se periaatteessa ole ihan hyvä juttu? Ja jos kaikki olisi aina kivaa ja hauskaa, niin tuntuisiko se pidemmän päälle enää miltään? Siispä kai on nähtävä tämä pattiinottoasia hyvänä. Eli tämä "huono" päivä tarkoittanee sitä, että osaan jatkossa jälleen nauttia "tavallisesta" päivästä enemmän? Ja jos tälle päivälle osui pitkästä aikaa se "huono" päivä, niin tilastollisesti kai huominen olisi jo paljon antoisampi? Hmph...


Sitäpaitsi oikeasti tänään on ollut ihan hyviäkin asioita. Yksi kotiäidille (ja lapselleen!) varsin iso juttu oli se, että meidän leikkipuisto on jälleen auki kesätauon jälkeen! Siis puistohan nyt on ollut paikoillaan koko kesän, mutta tänään saapui puistotätit ja avasivat ovet tuohon kovasti kaivattuun leluvarastoon! Huippua on lelujen lisäksi myös se, että nyt puistossa on enemmän porukkaa ja kahvitarjoilu! 


Lelut olivat tulleet takaisin leikkipuistoon!


Ja äideille kahvit! <3


Toinen hieno asia oli kun tulin jumpasta lapsiparkkiin, niin mieheni olikin jo käynyt hakemassa Aurelian. Eli sain kerrankin rauhassa suihkutella ja oikein saunoakin! Se tuntuikin sopivan lohdulliselta ärsytyspäivän jälkeen.


Joo ja oli sellainenkin hyvä juttu, että vihdoinkin sain leikattua ylikasvaneet hiukseni ja ihan hyvä lopputulos tuli. Ehkä alan pikkuhiljaa osata tämän homman. Että tervetuloa vain parturiin ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti