keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kiitospäivä


Kiitos leikkipuistomme tädeille, kun olette niin mahtavia ja nautitte täysillä työstänne! Kiitos kun luotte ympärille niin hyvää fiilistä! Kiitos kun Aurelia ja mieheni saivat olla tänään muskarissa kanssanne, jotta pääsin töihin!

Kiitos ihanille venyttelijöille kun tulitte tunnilleni venyttelemään! Oli mahtavaa ja hyvin tarpeellista itsekin päästä venyttelemään. Ja kiitos kun tunnin jälkeenkin halusitte vielä kysellä lisää ja tarkentaa, se on oikea meininki! :)


Kiitos Prisma-lähikauppamme hinnoittelijat, kun myytte Inka-marjoja niin asiakasystävälliseen hintaan! 

Tässä kilpailevan naapurikaupan hinta.

Tämä on oivallinen hinta. Ei ihme, että hylly meni tyhjäksi!


Kiitos bussikuski kun ajoit niin hyvin ja minä sain vain istuskella ja lueskella :) Kiitos kaikille sadoille uurastaville työmiehille, jotka olette rakentaneet niin hyvän maantien, jolla bussi voi tasaisesti ajaa!


Kiitos sinulle avomaankurkkuviljelijä kun viljelit meille raikkaita kurkkuja! Kiitos lehmä ja lehmän lypsäjä kun teitte meille niin herkullista kermaa! Kiitos sinulle, viikunatyöntekijä herkkusnackseista! Kiitos teille kanat ja luomutilan pitäjä mainioista kananmunista! Kiitos kalastaja kun pyysit meille niin hyvää lohta! Ja kiitos lohi kun annoit henkesi meidän edestämme... ;)
Kiitos ystäväni kun yllätit minut aivan superihanalla raakasuklaalla! Kiitos kun tulitte kanssamme sateestakin huolimatta riehumaan leikkipuistoon! Kiitos maapallolle kun järjestit meille niin hauskan sateen ja saimme loiskutella lätäköissä! Kiitos isolle tuuhealle männylle kun suojasit hiekkalaatikkoa rankimman kuuron ajan ja pystyimme tekemään kakkuja! Kiitos, meillä oli hauskaa! :)


Kiitos miljoonille ihmisille, jotka ovat aikojen saatossa tehneet tuhansia miljoonia työtunteja sen eteen, että minulla on tietokone ja netti ja voin kirjoittaa tätä blogia!


Ja kiitos sinulle, joka luet tätä! Olet tärkeä! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti