keskiviikko 3. elokuuta 2011

Helmet ja kuulat

Leikkipuistossa oli askartelupäivä. Siitä onkin aikaa, kun viimeksi olen helminauhoja väkertänyt. Ja helmetkin ovat kuulkaas kehittyneet niistä ajoista! On pitkulaista, rinkulaa, ufoa, makeita värejä... Olipa kivaa ja tulipa hienot :) Harmi vain, että kamera jäi kotiin, oli niin hienoja värejä siellä. Mutta tässä muutama kuva kärrykävelyltämme. 


Vielä kun äiti pääsis kyytiin nukkumaan.


Miten kukaan ei oo aiemmin keksinyt käyttää kaulakoruja näin?!


Osaisinpa itsekin käyttää koruja... Tuollaisia!

Sitten olin jälleen kahvakuulan kimpussa. Tein oikeastaan vain kahta eri liikettä. Ja se oli koko kehon treeni. Liikkeet olivat heilutus ja työntö (molemmat yhden käden liikkeenä). Nämä kuvat ovat Suomen Kahvakuula ry:n aloittelijan oppaasta.


Heilutus (tässä näköjään kahden käden versio):
Työntö:


Image
Image
Image
Image
Image
ImageTreeni meni hikisesti:

2min heilautuksia (käden vaihto 30s välein) 20kg
4min työntöjä (käden haihto 1min välein) 16kg
2min heilautuksia 20kg
4min työntöjä 16kg
2min heilautuksia 16kg
2min työntöjä 16kg


Työntö on aivan loistava liike! Se saattaa näyttää käsi- tai hartialiikkeeltä, mutta se on oikeasti koko kehon liike. Vertaa jos yrittäisit työntää auki vaikkapa älyttömän isoa ja painavaa ovea, niin munaskuista astihan se liike lähtee. Siinä pitää oikeastioikeasti tehdä töitä. Ja justiin sen takia tykkään kahvakuulailusta niin paljon. Rehtiä tekemisen meininkiä jalat maassa!
Aivan tajuttoman huono tuuri bussien kanssa kun tulimme salilta kotiin! 10 min välein niitä menee, ja vasta neljänteen mahduimme kyytiin!!! (Busseihin mahtuu vain kahdet vaunut). Mitä hyvää nyt siinä sitten on? Hyvää oli se, että meillä oli silti hauskaa Aurelian kanssa. Höpsöttelimme ja naureskelimme ja aurinko paistoi. Luimme bussikatoksen mainoksia ja söimme nakkeja.

Bussissakin oli hauskaa :) Aurelialla oli silmäpeliä takana istuvan teinitytön kanssa. Aurelia teki hassuja ilmeitä ja tyttö nauroi. Kun lähdimme bussista, Aurelia hihkaisi isoon ääneen ja moneen kertaan "Hejdå täti!" XD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti