keskiviikko 17. elokuuta 2011

Vesi

Lähdevesi! Se vasta on huippuhyvää! Suutuntuma on niin lempeä ja samettinen ja jotenkin paljon enemmän märkää ja vetistä kuin hanavesi. Maistuu raikkaalle ja makealle, paljon paremmalle kuin mikään mehu tai limu! Sitä kun juo, niin tuntuu, että jano oikeasti lähtee. Me saimme 100L lähdevettä. Kotiin kannettuna. Taivaallista luksusta!!!


Päivä alkoi ihanasti leikkipuistossa. Siskontyttöni Eléa tuli myös leikkimään ja serkuksilla oli niin hauskaa keskenään. Eléa on ihanassa iässä, 1v, kun persoonallisuus tulee enemmän ja enemmän esiin ja alkaa olla niitä omia hassuja juttuja. Oikea humoristi tuo pikku Eléa! :) Puistossa oli MLL:n perhekahvila, joka tarjosi aivan todella hyvää keittoa hintaan 1,50e/perhe! Ihanaa! Harmi, ettei tullut otettua kuvia noista hassuista tytöistä. Ensi kerralla sitten...


Aurelialla on lempparikoira, Dixie. Dixien (ja Dixien pusujen!) perään on kyselty pitkään. Tänään vihdoinkin päästiin paijaamaan :)

2 kommenttia:

  1. Hei, saako tiedustella, mistä sait lähdevettä tai saako sitä jostain tilattua kotiin kannettuna? Kiitos! Yt. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Me saamme lähdeveden Tammisaaren Dagmarin lähteestä, josta kaverimme silloin tällöin roudaa kanisterillisia autolla meille kotiin. En kyllä tiedä mitään lähdevesirinkiä, joskin sellaisia aivan varmasti on. Tai perustakaa kavereiden kesken oma! Sieltä luonnonlähteistä sitä vettä saa niin paljon kuin jaksaa kantaa, eikä maksa kuin bensarahat. Lähimmän lähteen löydät sivuilta www.loydalahde.com. Toivottavasti onnaa! :)

      Poista