torstai 4. elokuuta 2011

Superpäivä

Siis mikä superpäivä! Aamusta ovikello soi ja posti toi paketin iherbiltä. Se sisälsi Sun Warrior -riisiproteiinia, chlorellaa ja kaakaonibsejä.


Sitten läksimme leikkipuistoon. Siellä oli mieletön meno päällä. Kirppistä ja grilliä ja tuttuja. Aureliallakin oli niin monta kaveria ja lelua, että hyvä jos ehti kaikkien kanssa leikkiäkään :)


Allekirjoittanut grillin kimpussa.


Mies hevosena :)


Kirpparilta iskemättömät vauvojen feelmaxit 2e :)


Lisää superia! Lähdimme Ruohonjuuren ystävämyyntitapahtumaan. Vähän kuin hulluilla päivillä, mutta paljon hauskempaa ja ystävällisempää porukkaa. Läppä lenti kun kiskoimme mulperipahvilaatikoita yhteistuumin auki. Mulperit ovat nimestään huolimatta (mulkvist+berberi=mulperi...) aivan älyttömän hyviä! Kuin kinuskikarkkeja, slurps! Niitä lähtikin useampi paketti mukaan. Lisäksi tocoa, siitepölyä, quinoasekoitusta ja jotain sekalaisia pikkupurteloita. Rahaakin meni vain neljänneksen siitä, mitä olin varannut!


Mulperit tyrkyllä.

Paketteja tonkimassa.

Missi tuli kuvaan myös.

Hauskaa, että tämä superfoodaus on niin IN. Törmäsin tänään niin moneen julkkishenkilöön, että ihme juttu. Foodigurua ja missiä. Mutta todella hyvät keskustelut, tunsin itseni tosi ineksi :P Ja missi osoittautui pikkulapsen äidiksi, joten vauvafoodijuttuakin riitti :)


Lähdin iltalenkille Aurelian nukahdettua. Siitä onkin aikaa, kun siihen aikaan olen ollut ulkosalla. Oli jotenkin etelänmaalainen tunnelma kun ilta hämärsi. Sirkat siritti ja ilma oli vielä päivän lämmittämä. 

Palmukin huojui vastarannalla...

Loppukesän väriloistetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti