maanantai 15. elokuuta 2011

Uusien tuulien maanantai

Thank God It´s Monday!
Eilen illalla nukkumaan mennessäni ajattelin kuinka mahtavaa, että huomenna on maanantai! Ja juuri sellainen se olikin! Maanantai on mahtava päivä. Se on päivä, jona ryhdytään hommiin, tekemään kunnon oikeaa toimintaa, toteuttamaan asioita. Niin allekirjoitan tuon viereisen kuvan mietteen! 

Nyt on ilmassa uutta alkua. Ei ole ainoastaan maanantai. On myös syksy. Ihmisen kiertokulussa (toisin kuin muun luonnon) se on uuden ajanjakson alku. Uudet koulujutut, opiskelujutut, harrastukset, työväenopistojen kurssit, kuntoremontit, back-to-school ja back-to-basics. Asiat ja ideat liikkuu. Tapahtuu ja laitetaan tapahtumaan. Aloitetaan uudestaan. Ryhdytään sanoista tekoihin. Nyt on hyvä luottamus elämän draiviin. Syksy <3


Aamusta Aurelia halusi kuunnella musiikkia. Soittimessa sattui olemaan Richteriä (barokkia peridoisoittimilla) ja kun se pärähti ilmoille, halusi Aurelia soittaa mukana. Kriteerini hyvälle taiteelle on, että se kohottaa mielialaa ja vie eteenpäin. Barokkimusiikki on minulle juuri sellaista. Harmaakin aamu on voimallinen ja valoa täynnä kun tätä on ympärillä. Etenkin tuon pienen bassosolistin kera :)
Tänään on tullut unelmaa ja ideaa niin mahtavasti. Kirjoitin ylös hienot ja erittäin toteuttamiskelpoiset suunnitelmat. Uskon, että yleisökin ottaisi riemulla vastaan. Oijoi voi veljet jos niitä pääsee joskus toteuttamaan! Mullistaisin koko klassisen musiikin konserttitoiminnan! Ja  mielestäni sen aika olisi jo! Tuo ns. "eliitti"-tyylinen konserttitoiminta alkaa kyllä olla jo niin aikansa elänyttä!

Miten voi harmaa sadekeli tuntua niin mahtavalta! Pisarat kastelivat ja piristivät ja tunsin itseni niin eläväksi. Seisoin bussipysäkillä ja nauroin matelevalle ruuhkajonolle. Tällaista on hieno elämä, sataa harmaata ja minä nautin! I´m singing in the rain! Tällainen jos on koko syksy, niin oijoioi mitä mahtavuutta!


Maanantai-klo-16-ruuhka sateeessa. Minulla on mahtava fiilis! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti