perjantai 12. elokuuta 2011

Lätäkköläärääjä

Moi!
Aamulla olohuoneesta kuuluva juttelu sai hymyn väsyneelle naamalle. Kehoeetikkohan se siellä kertoili, mitä eri eläimet sanoo. Tässä on tiikeri. Tiikeri sanoo räyh. Sitten tulee pupu. Mitä pupu sanoo? Pupu sanoo pup pup. Ja muumi... Noo, mitäs muumi sanoo? Ja kuulin, kuinka pieni ääni vastasi hyvin tietäväisesti: Moi!


Aurinkokin pilkahteli lämmittelemässä!
Ulkona satoi vettä. Pieniä ei taida sade haitata sitten yhtään. Päinvastoin, sehän on vain kivaa! Etenkin jos kastuu! Aurelia lähti kuravaatteet päällä ulos ja otti ilon irti kun sai oikein luvan kanssa läärätä lätäköissä. 


Tämä on kova juttu!

Leikkipuistossa on onneksi myös hyvät sisätilat, jos sade alkaa tympimään (äitiä). Sieltäpä löytyi CD-levyllinen musiikkia ja laatikollinen marakasseja! Kaikki tarvittavat ainekset Aurelia-showta varten :)


Marakasseja pitää olla riittävästi.

I-ha-haaa!


Bussipysäkillä oli valittajamummo. Ajattelin ensin antaa hänen valittaa enkä puuttua asiaan sen ihmeemmin. Sitten kuitenkin päätin ryhtyä keskustelemaan kanssaan, jospa saisin hänet huomaamaan, että on hyviäkin asioita. Mummo valitti sateista säätä. Sanoi, että oli toivonutkin sadetta, että voi sitten sanoa, että on vain satanut kokoajan. En voinut kun hyväntahtoisesti hymähtää, että sitä saa mitä tilaa. 

Hetken kuunneltuani sanoin, että onhan tämä aika kiva sää kun aurinkokin välillä pilkottaa ja on juuri sopiva lämpötilakin. Tapahtui hassu muutos, mummo katseli taivaalle ja totesi, että onpas hienoja pilviä. Että muistuttaa ihan Alppeja. Ja alkoi kertoa iloisia muistoja alppi- ja vaikka mistä reissuista. Minulle tuli hyvä mieli! Varmaan mummollekin :)
Aurelia sen huomasi. Itse en ollut kertaakaan edes katsellut oikeaan suuntaan, vaikka samassa kaupassa olenkin asioinut yli vuoden. Aikuiset tuijottelee vain hyllyjä ja hintalappuja. Lapset näkevät oleellisen.


Tämä päivä on tuonut mukanaan vielä lisää kaikenlaisia tulevaisuuden vaihtoehtoja. On aika hienoa olla keskellä tätä myllerrystä ja seurata, mitä kaikkea sitä voisikaan valita. Olen myös jatkanut tuota onnellisuusoppaan harjoitusta. Kuvittele, tunne, vastaanota. Se on mukava ajanviete esim tiskatessa. Kuvittelee ja tuntee kaikkea hienoa ja mahtavaa ja samalla tiskivuorikin valloittuu :)

Ennen unelmointia.

Aprés un reve (erään biisin nimi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti