lauantai 13. elokuuta 2011

Love it!

Aikas makee, tän vois vaik syödä...


.
Savitöitä oli tarjolla leikkipuistossa. Ensin kauhistelin, että voi kuinka sotkuista. Sitten ajattelin, että antaa mennä vaan. Pian löysin itsenikin sieltä lääräämästä. Ja olipas kivaa! Aluksi tein, kuten aikuisen mielikuvituksella yleensä tehdään, pelkkiä palloja, pötköjä, kuutioita... Mutta kohta huomasin käteni muovaavan kaikkea kummaa. Savipalasta tulikin smurffihattu. Vai oliko se sittenkin kanttarelli? Sitten tein kauniin sydämen, sain oikein siloisen pinnankin kun yhtäkkiä muistin kouluajoilta, että sellaisen saa kun silittää pintaa veteen kastetulla sormella. Ja mitä muuta kivaa voisi vielä tehdä? Ja tarpeeksi helppoa... Tietysti kunnon kahvakuulan! :)Kun koitti Aurelian päiväuniaika, lähdin kärryineni salaiseen kirsikkapaikkaani. Varauduin tällä kertaa paremmin: viisi partispurkkia. Eikä se ollut liioittelua, purkit todellakin tuli täyteen! Nyt on sitten kirsikoita!


Tein mielettömän löydön kirsikoiden kaveriksi cittarista. Litran verran ruusunmarjasosetta 4,90e! Sisältää ruusunmarjaa ja lähdevettä, eikä muuta! Samalla valmistajalla on myös tosi laadukkaita ja edullisia muitakin soseita, esim 500ml pelkkää 100% mangoa maksaa n. 2,50e! Aivan mahtavaa mihin tämä nykyinen ruokatrendi on menossa, tavallisesta kaupasta saa oikeaa ruokaa! Ja tuon Bonnen nettisivuista päätellen tuota samaa sarjaa on tulossa vielä paljon lisääkin. Minä fanitan! :)


Smoothie meni siis jotenkin näin:


Puoli litraa kirsikoita
n 1dl ruusunmarjasosetta
Partisjugurttia (olisin laittanut kermaa jos sitä olisi ollut!)
Toco-jauhetta
Liotettuja seesaminsiemeniä ja manteleita
Steviaa melko reilusti


Blenderillä sileäksi, nautitaan auringon lämmössä (lasitetulla) parvekkeella :)


Ja hei, unelmoinnista. Siitä on tullut ihan ykkösharrastukseni (ajanvietteeni). Miten onkaan niin helppoa muuttaa tylsä bussimatka tai typerän pitkä kassajono  hienoksi unelmointitilaisuudeksi! Hieman ajatuksen ponnistelua, juuri sopivasti vaadittu. Hieno harjoitus tuossa Voima-kirjassa myös: Luettele mielessäsi, kuvittele ja tunne kaikki asiat, joita todella rakastat. Kun vähän pääsee alulle, niin niitähän riittää! Upeat värit, äänet, luonto... tärkeät ihmiset, tärkeät harrastukset, tärkeät asiat... Oi kun tulee hyvä ja iloinen mieli, ja äksyileville kanssajonottajille voi vain hyväntuulisesti hymyillä. Ja hups vain, en edes päässyt kunnolla alkuunkaan kun oli jo minun vuoroni :) Kirja muistuttaa vanhasta viisaudesta: Sitä saa, mitä tilaa. On hyvä pitää mielessä, että omat ajatukset vasta tilauksia onkin! Eli mitä enemmän ajattelee kaikkea sitä, mitä rakastaa, sitä enemmän rakkautta tulee saamaan. Sopiihan se! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti