perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kuuma kesäpäivä ja radikaali aamu

Mustasaari on mainio paikka. Lande keskellä Helsinkiä. Lampaita ja muita elukoita, puoli-ilmaista luomukahvia ja jättipullaa, uimarantaa, leikkipuistoa... Ja hyvää seuraa, siskoja ja lapsuudenystävää :) Ja Aurelialla ihana suloinen Eléa-serkku leikkikaverina.
Tätä on kesä! <3
Hmm... ottaisko mansikkaa vai pullaa?
No mansikkaa tietysti!
Aureliaa vähän jänskätti, mutta Eléa ei ujostellut lampaita.

Laivamatkalla: no niin, missäs se mun paikka olikaan!?

Serkustytöillä oli hauska juttutuokio:Aamulla olimme kovin radikaaleja. Kuvittelin, että menemme Aurelian kanssa hetkeksi hiekkalaatikolle. Mutta Aurelia lähtikin määrätietoisesti kävelemään jonnekin. Pian hän sanoikin "Emmaemma" ja huomasin olevamme menossa Aurelian Emma-kaverin luokse...

Ja sitten olimmekin jo ovella, ou nou! Nykyäänhän pitää aina soittaa puhelimella ennen kuin voi mennä kylään. Mutta kun puhelinta ei ollut mukana! Siispä olimme hurjia ja radikaaleja teimme kuten ennen muinoin lapsuudessani: pimpotimme ovikelloa ihan tuosta vain! Apua!! o_O Onneksi Emma perheineen olivat kotona ja avasivat oven, vaikkeivät tiennet mitä tv-tarkastajia tai mormooneja sieltä oikein on tulossa. Ja tytöt lähtivät yhdessä ulos touhuilemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti