perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kaksi pikkutyttöä meni mustikkaan.

Metsä. Se löytyy aivan meidän takapihan nurkilta. Sama paikka, jossa yleensä käyn Trail Runningilla. Ja silti vasta tänään ensimmäistä kertaa menimme sinne Aurelian kanssa. Jo oli aikakin! Aurelian kaveri Emma sekä äitinsä tulivat myös mukaan. 

Pienet (ja isommatkin!) tytöt tykkäsivät metsästä ja varsinkin mustikoista! Emma lappasi niitä suuhunsa minkä vain ehti, kun Aurelia söpöläinen laittoi mustikoita omimaansa sankoon. Tuli myös testattua keksimäämme extremelajia, lastenvaunujen kanssa vuorelle nousua :P

Ai täältäkö ne superfoodit tulee?

Poimitaan sitten kaikki kun kerta ilmaiseksi lähtee!

Yhdessä kapselissa on mustikkaa alle puoli gramma. Hinta 20e. Morjens.


Tänään minua on ilahduttanut kauniit värit. Meidän keltaiset greippi-imitaatiokupposet ovat ihanan piristäviä! Väreissä on mahtavaa voimaa. Välillä oikein imen niitä katseellani. 


Taustatarkkailija.

Aurelialla on punertavat hiukset!?

Myöskin kahvakuulani on varsin hehkeän värinen ;) Sattui päivän treenivaatteetkin sopimaan samaan teemaan...Iltapalan herkkuannos oli taivaallinen. Itse poimittuja mustikoita, kermavaahtoa, jossa aavistus oikeaa vaniljaa sekä steviaa. Raakakaakaomassan murusia sekä kuivattuja mulperin marjoja. Supernam!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti