tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kiehtova kirja

Olen saanut lukea hyvin kiehtovaa kirjaa tänään. Kirjoittaja on lapsuudenystäväni, joka nuoruudessaan liftasi ympäri maailmaa päätyen Egyptiin. Kirja on täynnä järisyttäviä tarinoita ja mitä kummallisimpia henkilöitä. Mutta ehkä hienointa siinä on rivien välistä luettava kipeä mutta kaunis kasvutarina tytöstä naiseksi ja äidiksi. Tarina, joka meiltä kotiin jääneiltä jäi täysin huomaamatta, sillä pidimme häntä vain liian seikkailunhaluisena  ja hieman hassuna kapinallisena teininä. Elise Tykkyläinen: Uuden Elämän Siemen - Aavikon tarinoita.


Tein myös ilahduttavan löydön kaupasta. Pitkään olen haikaillut sellaista tarpeeksi pientä ruokatermosta, jossa voisi kuljettaa Aurelian ruokia. Mistään ei meinannut löytyä ja netistä jenkeistä tilattuna olisi maksanut kolmisenkymppiä. Nyt sellainen oli kotikulmiemme urheilukaupassa alennuslaarissa viisi euroa! Mahtavuutta! Tässä maailmassa on paras kuljettaa omat eväät mukana reissun päällä, koska oikeaa ruokaa ei muuten saa.


Aurelia aloitti aamun klo 8 soittamalla "bassoaan" eli pikkuviulua. Herttaista ja suloista :) Luultavasti kuitenkaan ei valittajanaapurimme mielestä...  :P Soiton jälkeen Aurelia hörppäsi aamupalapirtelönsä tyylikkäästä ja söpöstä perhosmukistaan.


Muuti muuti muuti! (smoothie)

Mungpavun ituja, porkkanaa, lampaan jauhelihaa ja pirtelöä.


Haha, eilen olin pitämässä BodyCombat-jumppaa. Tunnin jälkeen venyttelevä mummeli kyseli, minäkö olin sitä jumppaa pitänyt. Juu kyllä... Katsoin ensin, että mikä ketterä pikkupoika siellä pitää jumppaa, kunnes huomasin, että se olikin nainen! :) Hahaa :) Ei voi ihan pielessä olla, jos kolmikymppinen kotiäiti näyttää äkkiä katsottuna ketterältä pikkupojalta :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti