maanantai 25. kesäkuuta 2012

Hyvän mielen perustelut

Oli jotenkin tosi ihanaa kun satoi koko päivän. Hassua. Melkein tuntuu, että tämä positiivisuusajattelu on oikeasti tarttunut minuun ;) Ainakin huomaan, että ihan oikeasti pyörittelen mielessäni paljon mukavempia asioita kuin joskus aikaisemmin. Myöskin pinnani on pidentynyt huomattavasti. Aiemmin olin heti ensimmäisenä hyökkäämässä takaisin jos tunsin, että joku toimii minua kohtaan tavalla, josta en pidä. Sitten keksin suojautua provosoitumasta verbaalihyökkäykseen laittamalla korvatulpat korviin. Nykyään saatan jopa hymähtää ja pitää hauskanhuonona vitsinä jos joku sanoo minulle tavalla, jonka ennen muinoin olisin tulkinnut ikäväksi.

Meiän parvekkeella on ihania kukkia!!! <3

Tosiaan, lähes koko päivän satoi ja kun tuttavalleni hyväntuulisena kommentoin säätä, vaati hän perusteluja, että miten niin mukava keli? Jäin itsekin miettimään, että mitä mukavaa tässä oikeasti tarkemmin ajateltuna on?? Järjellä ajateltuna ei juuri mitään. Mutta. Päätin kaikesta huolimatta pitää hyvän mieleni, jolle en järkisyitä löytänyt. Kyllä hyvällä mielellä voi olla, vaikkei kunnollisia perusteluja jaksaisikaan miettiä, onpahan kivempaa :) Jotenkin oli vaan niin superhauskaa työnnellä sadesuojalla varustettuja vaunuja sateen tuiskeessa kun vaunujen sisältä kuului railakkaan iloista huuliharpunsoittoa :D Taisi jokuista ohikulkijaakin nykiä suupielestä :)


Lelulaatikosta löytynyt huuliharppu pääsi mukaan ulos. Vastaantulijoiden riemuksi :)

Hauskaa, se sellerinkasvatusjuttu oikeasti toimii :) Ei olla vielä kyllä päästy sadonkorjuuseen asti, mutta kaikki sellerinaatit ollaan laitettu itämään. Suunnilleen sama vaiva kuin heittää ne naatit kompostiin. Paitsi paljon kivempaa, ja ehkä jonain päivänä saa vielä ihan itse kasvatetun luomu-lähiruokasellerin :)

Naatit laitetaan astiaan, jossa hieman vettä.

.
Annetaan seistä aurinkoisella paikalla ja lisätään astiaan vettä jos se on loppunut.
 .
Kun uudet lehdet pukkaavat esiin, työnnetään multaruukkuun kasvamaan vielä isommaksi.

.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla, että positiivisuus alkaa 'juurtua' :)

    Toivotan mukavaa kesänjatkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! :)

    VastaaPoista