tiistai 5. kesäkuuta 2012

Joutilaisuutta ja hienoja munia

Tänään tein vähän niinkuin hukkareissun käydessäni musiikkikirjastossa etsimässä nuotteja. Ei löytynyt yhtään ainuttakaan kiinnostavaa biisiä. Mutta paluumatkalla istuskelin vain hiljaa itsekseni ja kun aivot menivät tyhjäkäynnille, sain useitakin hyviä biisi-ideoita! Hyvin hyödyllinen bussireissu siis! On siinä siis hyvä puolensa, etten omista mitään iLaitetta. Voi käyttää joutoajan ideointiin! :)

Eläminen in real life on aika hienoa. Sekin on ihan siunaukseksi, että en pääse tietokoneelle muuta kuin keskellä yötä: täytyy keksiä jotakin "oikeaa" tekemistä päiviin :) Mikä voisikaan olla realimpaa kuin oikea, aito luontoelämys :)

Tyyppi alko heti maadottautuu.


.
Mitä pienet edellä! Täälläkin syntyi paljon uusia ideoita. Reissu-sellaisia :D Ihana kesä tulossa!!!

 .

Metsäreissun päätteeksi löydettiin ihan urbaani lintu. Rastas, eikö? Melkein kesy. Tölläsi vain takaisin :)


Lopuks sitä alkoi häiritsemään ja se lensi lähipuskaan. Pesässä oli kaksi ihan ihan pientä poikasta ja ihan kypsiä, tosi makeen värisiä munia!

 Kyllä se emo tuli takaisin. Käytiin tarkistamassa :)

Olen kyllä onnekas, kun naapuritalossa asuu niin ihana kotiäitikaveri, jonka luokse aina ollaan tervetulleita. Kyllä IRL aina FB:t ja chatit voittaa! Varsinkin kun otetaan huomioon tosikotiäidin iltapäiväeväät :)

Valkoisia munia, raakasuklaata, rypäleitä, lelukukkanen, salaattia, manteleita ja TiTiNallen karaokelevy! Ooooh!!
.
Ja kyllä päivän hyviksiin on laskettava vielä korvatulpatkin. Siis huh huh, en edes pysty mielessäni kuvittelemaan tilannetta, että millä keinoin selviäisin pikkutytön uhmakohtauksesta ilman niitä! Laitoin tulpat korviin ja jatkoin normaalia touhua. Joka kerta se rauhoittui itsestään. Lopulta. Mutta ilman tulppia olisin varmaan räjähtänyt. Ja silloin paikalla olisi vain ollut yhden sijasta kaksi uhmaikäistä... En tiedä onko ignorointikaan paras keino, mutta rähjäämistä selkeästi parempi kuitenkin. Parempia keinoja otetaan mitä innokkaimmin vastaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti