torstai 14. kesäkuuta 2012

Mummonmökkiverhot, juisseri ja värimuoti

 ..
.
He hee, yli kaksi vuotta tässä asunnossa ja lopultakin tänään sain laitettua "mummonmökkiverhot", siis sellaiset ekan kerroksen asujan alaverhot. Loppupeleissä hyvin helppo juttu. Eipä tarvinnut kuin mennä kirpparille ja valkata ja sitten ripustaa ikkunaan. Pikkuverhot neljään ikkunaan yht 7e on mielestäni aika jees :)

Aurelian ja keski-isoveljen uusi huone. Norsuverhotkin on muuten kirpparilta, jotain 4e :)

 .
Meillä on melkoisen huippu pirtelökone. Siihen nimittäin saa hankittua vaikka minkämoisia lisäosia. Saatiin juuri koneeseen yhteensopiva mehukone, terveystrendikielellä juisseri. Siis voihan video miten hyvää mehua sillä saa! Testattu on porkkanamehu, kurkkumehu, päärynämehu ja appelsiinimehu. Ihanaa! Huvittavaa miten yhteen lasilliseen porkkanamehua menee viisi porkkanaa. Ei kyllä nakerrellen jaksaisi mitenkään niin montaa kerralla... Ja appelsiinimehu luomuappelsiineista!!! Niin uskomattoman samettista ja maukasta, eikä yhtään kirpakkaa. Ihan melkein mansikan makuista! Yllättävää oli myös kurkkumehu. Yhteen lasilliseen meni kolme avomaankurkkua ja se oli niin tuhtia, etten paljoa muuta jaksanut aamupalaksi syödä :)

Huomaa myös keittiön kukkais-pikkuverhot!
 .
Mehusta jää yli sellaista kuivakkaa mönjää, esim porkkanamönjää. Ne ollaan laitettu eri ruokiin. Parsakaalin ja kurkun jämät munakkaaseen ja jääkaapissa kypsyy tällä hetkellä hyvin kiinnostava raakakakku joka on tehty porkkanan, päärynän ja appelsiinin mönjästä :) Nyt odotellaan vielä innolla lisäosaa nimeltä jäätelökone! Raakajäätelöt kutsuu!

Kuvat www.raakajaatelo.fi. Raakajäätelöreseptejä täältä.


 .
Teinpäs muuten jotakin historiallista. Ostin itselleni vaatteita! Turkoosit shortsit, anilliininpunainen t-paita ja violetti toppi. Valitsen vaatteet värin (ja hinnan) perusteella ja nyt on ihan loistava värimuoti menossa! Olen aika iloinen, että maansävyiset pastellijutut on jo mennyttä ;) Olisi pitänyt ottaa valokuva... no ehkä huomenna sitten!

2 kommenttia: