sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Saako näin onnellinen olla?! :)

Heräsin aamulla pienen tytön katseen alla. Olin siis mitä ilmeisimmin nukkunut koko yön rauhassa omassa sängyssäni, ja hän omassaan! Eteenpäin mennään :) Pikkuinen palleromme kömpi kainaloon aamutissille. Olen tainnut onnistua yötissivieroituksesta!

Sitten kuului ehdotus: lähdetään pyörävaunulla! Eipä tarvinnut kahdesti pyytää. Olin jo tylsistynyt ja mietin mitä tehtäisiin koko pitkä aamupäivä kun olimme vain kahdestaan kotona ja kaikki kaveritkin olivat poissa. Kyllä sainkin viettää aivan ihmeellisen hauskan sunnuntaiaamupäivän! Jos minulla ei olisi lasta, olisin saattanut hyvinkin mielelläni toteuttaa kaikki samat asiat jonkun mukavan ystävän kanssa. Kyllä minua on niin siunattu ihanalla tyttärellä!!!

Pipo päähän ja pyöräillen kukkaniityn halki.
.
Vaunusta kuului railakas "la la laaa la la laaa". Paitsi kun vaunu pysähtyi kuvaamista varten. Silloin tuli tuima tuijotus.
 .
Tällainen puutarha minullekin, kiitos.
 .
Olen näköjään oppinut kuvaamaan fillaroidessa yhdellä kädellä. Yllättävän tarkka kuva. Eikä ajettu ojaan.
 .
Metsän takana meri. Sinne siis.
 .
Iiiks, ihan pakko päästä veteen, mutku se on niin kylmäää...
 .
Rivissä äitikeppi, isikeppi, beibikeppi ja kädessä vielä toinen beibikeppi. Mut miksköhän noi äiti-versiot kaikista jutuista on aina ne kaikkein paksuimmat...?


Aurelian leikkiessä rannalla löysin hylätyn muovikassin ja ajattelin, että keräilenpäs aikani kuluksi roskat pois. Ilokseni huomasin, että roskia oli hämmästyttävän vähän ja lasinsirpaleita ei ollenkaan! En tiedä oliko joku toinen siivouspartio ehtinyt käydä rannalla juuri ennen meitä, mutta haluaisin uskoa, että ihmiset ovat muuttuneet ja ruvenneet välittämään :) Ainakin se vuosientakainen muutos lasipulloista muovipulloihin alkaa kantaa hedelmää. Kaikkiaan lasinsirpaleita näkee aika vähän nykyään, mikä kyllä ilahduttaa barefoottaajaa aikamoisesti! :)

Jes! Sitten kahville meidän huippu tyttöporukalla :)
.
Kahvilan vieressä oli puutarhakauppa. Me tytöt menimme tietysti ostamaan lisää kukkia viidakkoparvekkeellemme!
 .
Nyt pikkupallero nukkuu päiväuniaan parvekkeella, täytyykin kohta lähteä työntelemään niitä, ettei se herää... Meillä on vielä pitkä loppupäivä jäljellä ihanaa kesäsunnuntaita :)

***

Ai niin! Meinasi aivan unohtua! Meillä oli erinomaisen hyvä tuuri eläintarhareissulla. Tuli nimittäin vilpoinen ja sateinen päivä. Kuinka erinomaista! Eläimet olivat aktiivisia ja pomppivat tarhojaan pitkin.

Boing, boing, boing...
 .
Äitibambeja.

 .
Pikkupanda <3
 .
Tikru
 .
Oransseja iibislintuja.
 .
Taisin juuri tykästyä miestamariineihin... (ks. punainen nuoli)
 .
Kilpparit jaksoivat tehdä vauvakilppareita monta tuntia :) No, eipä kai siellä eläintarhassa muutakaan tekemistä ole...
 .
Hellyyttävyyslaiskiainen heräsi hitaasti ja suoritti päivän urheilutoimituksen, eli nukkumaoksalta ruokakupille. Ja sitten takaisin nukkumaan. Tämä otus on kyllä oivaltanut elämästä jotakin oleellista <3
 .
Reilun viikon ikäisiä alppivuohivauvoja isi- ja äitivuohen kanssa kiipeilemässä.


 .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti