perjantai 1. kesäkuuta 2012

Järjestystä elämään

On ihanaa tehdä jotakin konkreettista, jossa lopputuloksen saa HETI. Se tunne, kun näkee, että on saanut jotakin aikaiseksi!!! Raivasin Aurelialle oman huoneen teinipojan vaihtaessa toiseen huoneeseen. Teinipojan jäljiltä huone oli... no... kyllä te teinipojat tiedätte... Raivaamista riitti. Olisin tietysti voinut pyytää, että hän itse raivaisi sotkunsa, mutta silloin Aurelia olisi saanut huoneensa aikaisintaan syksyllä... Nyt on upea puhdas huone ja lelut toistaiseksi ojennuksessa. Aikaisemmin Aurelia nukkui meidän sängyssä ja eleli koko talossa. Nyt leluillaan on selkeä oma paikka ja olohuoneessa mahtuu kävelemään melko normaalisti. Ja tyttö itsekin on aivan intona uudesta huoneestaan, on nukkunut siellä jo kolme yötä. Tosin niin olen minäkin... ;)

Voi että nuo kiharat!!!! <3.
Tuli itsellekin raikas olo. Maallisen asunnon järjestäminen vaikuttaa sielun asuntoon. Feng shuita tai jotain sellaista :)

Muutenkin asiat yhtäkkiä ottivat tuulta alleen. Puhelin pirisi uusia jännittäviä juttuja ja lenkkipolullakin tuli kaukaisia tuttuja ihan yllättäen vastaan. Niistä lisää sitten! :) On se ihmeellistä! Hyväntekeväisyysprojektinikin etenee aivan mahtavasti. Tuntuu kyllä hienolta, että on mahdollisuus tehdä jotain. Pieni on suurta, enkä kuvittelekaan, että pelastaisin maailman. Mutta jos voin auttaa edes muutaman tytön elämää parempaan, niin se on todella todella mahtava asia! Ja oikeasti uskon, että tämän kautta voin vaikuttaa satojenkin tyttöjen elämään.

Olen saanut oppia, kuinka luontoa hallitsee vahvemman laki. Ihminen taas voi valita, haluaako hän seurata vahvemman lakia vaiko ihmisen sydämeen istutettua rakkauden lakia. Jos yhden toivomuksen saisin, se olisi, että jokainen ihminen voisi joka hetki seurata rakkauden lakia! Mutta jos en voi pelastaa koko maailmaa, niin voin ainakin omassa elämässä pyrkiä tekemään joka hetki valintoja rakkauden lain mukaisesti. Kyllä siinäkin on ihan riittävästi projektia ;)

Joskus tuntuu, että luonto on sittenkin oivaltanut rakkauden lain!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti