perjantai 16. syyskuuta 2011

Ihmettelyä, ihastelua, innostumista

Suorastaan koomista, että on pikkuisen huono omatunto siitä, etten kärvistele missään "oikeissa" töissä vaan teen jotakin, mikä antaa paljon elämäniloa ja tarkoituksen tunnetta. Tässä kulttuurissa on rahantekoa arvostetaan ihan liikaa. Luulisi, että elämänilo ja tarkoituksen tunne olisivat kovempia juttuja! No, kyllä minä vielä pääsen tästä rahantekemättömyysmorkkiksesta yli... ;)

Tänäänkin oli niin superhienoa soittaa! Tykkään siitä tunteesta, kun jokin loksahtaa kohdilleen ja soitto sujuu tosi helposti ja rennosti ja sen ansiosta myös kuulostaa hyvältä. Tänään kävi juuri niin! Sain lisäksi muutaman huippuideankin, ihan yhtäkkiä vain pälkähti päähän :) Jee! :) Hauskinta oli, että samantien rustasin idean nuottipaperille, skannasin sen ja lähetin sen fb-viestillä siskolleni (joka tulee biisiin mukaan soittamaan) ja hän kuittasi sen vastaanotetuksi viidessä minuutissa. Kylläpäs tuli tehokas olo! :)Kun pidin soittotaukoa alkoi aurinko yllättäen paistaa ja houkutteli minut parvekkeelle istuskelemaan. Saako elämästä oikeasti nauttia näin paljon?! Saahan?!! Niin täydellistä! Lämmin aurinko, ihanat syyslehdet parvekelasien takana, hyvää kahvia ja hyvä kirja! Suosittelen tutustumaan, voi avata ihan uudenlaisia näkökulmia elämään ja olevaisuuteen: Daniel Goleman, Sosiaalinen äly.


Keikkapuhelinkin alkaa nyt kivasti aktivoitumaan. Miten se meneekin aina juuri näin?! Kun itse aktivoituu, niin elämäkin alkaa vahvasti viemään samaan suuntaan. Alkaa olemaan jännittävää tämä, että mihin kaikkialle se elämä onkaan viemässä :) Ihan innolla odottelen :)
Syksy on upeaa aikaa! Riittää ruma sadetakki ja epäkatu-uskottavat kurahousut päälle niin mitä enemmän sataa ja tuulee, sen siistimpää! Tai mikäs siinä, ihanaa on myös sytytellä kynttilöitä ja kääriytyä vilttiin kuuntelemaan hyvää musiikkia tai lukemaan hauskaa kirjaa. Silti ilahduttavinta syksyssä on ehkä kuitenkin vahvat värit ja tuoksut. Metsään kannattaa tosiaankin mennä nyt! :)
Hahaa! Kävimme jälleen ilmiömäisessä paikassa nimeltä Kasvihuoneilmiö. Legendaarinen Pupu Jussi Valkonen oli siirtynyt vihreämmille niityille ja Kanikonttorissa hääräsi uudet vielä nimeämättömät tulokkaat. Konttoriin kelpaa kyltin mukaan pantiksi kaikki syötävä :) Ja aika upea konttori, punainen nojatuoli, kristallikruunu, hieno antiikkipöytä ja kirjahylly täynnä pupuaiheista kirjallisuutta.
Vetonaula numero kaksi kanikonttorin jälkeen oli tietysti nallemeri!

Koko paikka huokuu innostavaa ja positiivista ilmapiiriä. Flyygelissä on kyltti "saa soittaa" ja hierontatuoleissakin on laput, joissa houkutellaan rentouttavaan hetkeen. Muutenkin kaikkea saa testata ja kaikella saa leikkiä. En tiedä mitä Kasvihuoneilmiö on eniten: lifestyletavaratalo, lahjatavarapuoti, kahvila, pilailukauppa, seikkailurata, yllätyspaikka vai elämyspuisto. Mutta käymisen arvoinen se on joka kerta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti