sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Värejä, hevosia, muumeja, ilmapalloja....

Mikä upea syyspäivä! Aurinko porotti ja koko maailma loisti kirkkaissa väreissä. Vaahterat ovat juuri nyt aivan huikeita! Saisinpa vielä vaatekaappini, tai oikeammin ulkovaatteeni näissä ilahduttavissa sävyissä! :)

Lisäksi tämä hieno päivä toi mukanaan myös monia mieltä piristäviä yllätyksiä. Ja kaikki ihan ilmaiseksi, kuten hienoimmat asiat kuuluu ollakin :) Varsinkin tuo pieni rakas palleroinen oli niin tohkeissaan, että nukkui melkein 3h päikkärit ja illallakin simahti saman tien.

Leikkipuistoilu oli erinomaisen värikäs kokemus tänään. Ilma maistui niin ihanan kirpeän raikkaalta ja puutkin olivat aivan liekeissä :)


 .
.

Yhtäkkiä kotimatkalla nurmikkoa kyni kaksi pientä ponia, valkoinen ja täplikäs! (olivat kai lomalla viereisestä sirkuksesta) Voi miten symppiksiä olivat, kun nautiskelivat aurinkoisesta syyspäivästä ja vihreästä nurmesta!Täplikäs poni maastoutui täplikkään vaahteran taakse.

Kaksi uteliasta pikkupalleroa.
  
Etteikö siinä olisi jo seikkailua kerrakseen... :) Mutta jymy-yllätys odotti vielä: Kauppakeskuksessa oli muumeja! Pieni tyttö oli aivan ymmyrkäisenä ja niin tohkeissaan. Konsertin päätteeksi sai mennä halaamaan muumeja. Pientä tyttöä se jänskätti kovasti.Rokki-ilme, vaiko peräti Pikku Myy -ilme!?  :)

Perus shoppailijoita...

Aina lempeä ja rauhallinen muumimamma <3

Paikalla ollut klovni näperteli monimutkaisia ilmapalloja :)

Siis onks tää nyt koira vai hevonen??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti