maanantai 5. syyskuuta 2011

Syksy ja keskiaika

Arinoakakku maistui koko porukalle :)

Tulin iloiseksi käydessäni jälleen aroniapensailla. Siellä mummelit innoissaan poimivat ja hehkuttivat hyvää satoa :) Vaikka olimme juuri käyneet "tyhjentämässä" pensaat... Kakusta tuli yllättävän hyvä. Tarjoilin sitä mangokastikkeen kanssa, eli lorautin kermavaahtoon mangososetta ja makeutin muutamalla tipalla sitruunanmakuista steviaa. Pohjasta tuli aika tönkkö, ehkä ensi kerralla laitan voin tilalle kookosöljyä, joka kovettuu jääkaapissa, mutta ei ihan yhtä kovaksi kuin voi. Se saattaa makunsakin puolesta toimia. Ja tulee vielä enemmän superia raakakakkua :)


Tsekkasimme myös ritarimarkkinat. Ne olivat ihanasti järjestetty leikkipuistoon leikkitelineitä ja -mökkejä hyödyntäen. Mahtavaa, että ihmiset olivat hyvällä tuulella tiukasta ryysiksestä huolimatta. Markkinat olivatkin erinomaisen huolellisesti järjestetyt ja monet olivat pukeutuneet keskiaikaispukuihin.


Keskiaikaisia kilejä.

Keskiaikainen kulkupeli.

Linnanneidot markkinoilla.


Luonto on muuten juuri nyt aivan älyttömän upea! Kävelyllä näin mitä ilahduttavimpia värejä. Ja myöskin ihania syksyn raikkaita tuoksuja, metsä, saniaisia, sieniä... :)


Auringonkukka katseli minua ymmärtäväisesti.

Metsä tuoksui syksylle :)

.
Pensaat ilahduttivat upeilla väreillään :)


Kun Aurelia heräsi, hän ihmetteli, missä hevoset ovat. Ehkä hän näki unta niistä? Onneksi meidän lähellä on talli. Siellä saimmekin viettää hetken jos toisenkin. Ihan hauskaa tällaiselle entiselle tallitytölle :)

Luin muuten, että nyt on positiivisuusviikko menossa. Hiphei, olkaamme siis positiivisia ;)


On hyvin selvä ja paikkansapitävä periaate,
että mitä odottaa, sitä myös saa.
Ehkä tämä on totta siksi, että mitä todella
odotat, on sitä mitä pohjimmiltaan haluat.

-Norman Vincent Peale

2 kommenttia:

  1. Kiva! Bongasin itseni tuosta yhdestä ritarimarkkinat kuvasta :D

    Tätä sun blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle, jaksaisipa sitä itsekin aina yrittää ajatella positiivisen kautta.

    VastaaPoista
  2. No kappas, Ali Mamahan siellä vilahtaa :) En edes huomannut sitä kuvaa laittaessa. Oli kyllä ihana yllätys törmätä siellä! :) Törmättäispä pian (ja paremmalla ajalla!) uudestaan! :)

    VastaaPoista