keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Myötä- ja vastatuulessa

Nyt tulee hehkutusta! Ihan huippupäivä tänään! :D

Oli aikamoisen tiukka vastatuuli kun fillaroin kotiin vietyäni Aurelian hoitoon. Jotenkin eksyin reitiltä ja löysin itseni kuohuavan meren rannasta. Tummanharmaat vaahtopääaallot, kellertävät kaislat tuulen ryöpytyksessä ja sade piiskaamassa naamaan. Hillitön meininki ja soundi!! Piti ottaa kunnon super luontovalokuva. Vaan ei ollutkaan... No, googlen kuvahaku löysi ihan kivoja myrskykuvia myös. Valitsin "syysmyrsky" -hakusanalla kuvan, joka eniten muistutti näkemääni. Ja kappas! Kuva, tässä alla siis, on Hangosta, ensimmäisestä kotikaupungistani. Lienee rakkaus syysmyrskyihin syttynyt jo kehdosta lähtien <3


Hangossa tuulee myös syksyisin aika kivasti.

Siinä vastatuulta kohti ähkiessä tuli elämänviisauksia mieleen. Tuuli itsessään on neutraali asia. Se, onko se myötä- vai vastatuuli, riippuu ihan siitä, mihin suuntaan olet menossa. Tyypillistä kyllä, kun myöhemmin lähdin toiseen suuntaan polkemaan Aureliaa hakemaan, se myötätuuli ei tuntunutkaan niin kummoselta. Vain siltä, että pyörä pyörii ihan kivasti. Jos olisin ensin polkenut myötätuulisuuntaan, en luultavasti olisi huomannut koko myötätuulta ollenkaan.

Voihan se olla, että tuuli oli ehtinyt laantuakin, mutta tuli kyllä mieleen, että näinhän se elämä menee. Jos tiedämme, millaista on taistella vastatuulessa, on helppo huomata myötätuuli ja nauttia siitä. Mutta on vastatuulikin jees, siinä on asennetta :) 


Viimeksi matkan varrella laidunsi hevosia.

Tänään samalla laitumella oli vain sorsia.

Mutta ennen kuin hain Aurelian hoidosta olin kotona soittamassa. Ja voi hitsi on kyllä luksusta saada soittaa ihan omassa rauhassa! Laadin oikein suunnitelmat paperille pitkän tähtäimen ja treenikohtaisine tavoitteineen. Tällainen motivoi minua! Ja varmasti tuloksekkaampaa kuin pelkkä muutenvaan fiilistely, vaikka sekin sinänsä on tervettä ja kivaa. Molempi parempi :) Hyvä päivä tänään!


Siskoni oli tulossa kylään soittotreeneihin. Siispä piti hommata nuotit. Hmm... Jostain... Sitten muistin: www.scribd.com. Ihan huippusivusto! Hakukenttään biisin nimi, klikkaus "collections"-välilehteen ja sieltä löytyy kaikki. Ei muuta kuin tulostin laulamaan! Kyllä on tekniikka ihmeellinen asia! Ja sekin on ihmeellistä, että onnistuin tulostamisessa, ei ole itsestäänselvyys sekään... Hyvä päivä tänään!


 
Postilaatikosta kolahti vapaalippu kahdelle hengelle Flamingo-kylpylään. Sopivasti hääpäiväkin alkaa kohta häämöttää. Ihana ajatus päästä kahdestaan jonnekin! Sanoinko jo? Hyvä päivä tänään! :)
Eikä siinä vielä kaikki! Kun olin hakemassa Aureliaa, sain yhtäkkiä paketin! Kati-tätin suloinen Emma-tyttö antoi minulle ja Aurelialle ihanan huolellisesti paketoidun lahjan! This is my day!


Ihanan huolellisesti pakattu paketti.

Sisälsi Bambi-elokuvan! Tästä tykkäämme! :)


Siskontyttäreni Eléa oli muuten myös soittotreeneissä mukana. Pisteli menemään lelupianolla ja testasti myös bassoa ja kanteleita. Supertapaus! :) Haettuani Aurelian hoidosta kävimme kahvilla pienten suloisten neitien kanssa. Ihan megahyvä päivä tänään!! :)


2 kommenttia:

  1. Tosta scribdistä vielä, että rekisteröidyitkö sä sinne? Mä en oo vielä, kun hoksasin, että niitä saa aika hyvin kuvina ladattua koneelle niitä nuotteja (tosin jos on joku pitkä opus, niin vähän hidasta sillä tyylillä). Mutta kai sen rekisteröitymisen vois kuitenkin toteuttaa ja pistää jotain omaa jakoon :)

    VastaaPoista
  2. Joo rekisteröidyin, se meni jotenkin FB:n kautta yhdellä painalluksella. Mutta en mä silti oo ladannu niitä nuotteja (öh? ladata???) vaan klikkaan oikeasta hiirestä "näytä kuva" ja sit vain ctrl+P :)

    VastaaPoista