sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Niin paljon kuin ikinä vain haluat!Hyvä mieli on parasta mitä elämä voi antaa! Ja se on ilmaista! Saat sitä niin paljon kuin ikinä vain haluat! :) Siis juuri näin se on. Niin paljon kuin haluat! Jos haluat hyvän mielen, ajattele kaikkea hyvää! Se on niin helppoa! Vaan mikä ihmeen automaattinen rimanalitustoimintamalli meillä (länsimaisilla??) ihmisillä on, että huonoihin asioihin kuuluu kiinnittää huomio ja niitä ensisijaisesti pohtia? Vai onko se vain jokin eloonjäämisjuttu, että vaaroihin pitää vaistomaisesti kiinnittää huomiota? No, sitäkin suuremmalla syyllä kannattaa aktiivisesti ylläpitää hyvää mieltä ajattelemalla hyvää!


Vasta tänään kiinnitin tietoisesti huomiota erääseen hyvään seikkaan. Hassua, että huomasin sen vasta nyt. Nimittäin ennen muinoin tykkäsin 86% suklaasta, ja sitä saattoi parhaimmillaan mennä levy päivässä, minkä takia yritin aina välillä taistellen ja kärvistellen pitää suklaalakkoja. Nyt en ole lakkojen olemassaoloa muistanut yli vuoteen sen enempää kuin normisuklaatakaan. Siksi, koska rupesin syömään oikeaa supersuklaata <3 Siitä tulee niin hyvä mieli! Ja se on niiiiiin paljon parempaa kuin mikään muu "suklaa"!

Olen saanut niin paljon hyvää palautetta tästä blogista, KIITOS!!!! <3 Siitäkin tulee niin hyvä mieli! Jaettu ilo, kaksinkertainen ilo! :) Muutamia bloggaajien kiertoposteja, eli tunnustuksiakin on tullut. En oikein tiedä kuinka ne toimii, mutta voinhan tässä mainita ne kuitenkin:


Ensinnäkin sain elämää juoksublogissaan pohdiskelevalta Heidiltä tämän seuraavan superfoodin ;)
Tunnustuksen saaja vastaa kysymyksiin: 
Mikä on:
-Lempiväri? Turkoosi on sykähdyttävin. Se sävy, mikä palmurantojen aalloilla on matkailuesitteissä. Se on väri, jota silmäni voisi imeä vaikka kuinka paljon. Kun käytän turkoosin värisiä vaatteita, minulle tulee iloinen ja energinen olo. Hyvänä kakkosena ylipirteä pinkki :)

-Lempiruoka? Kaikki mikä on superterveellistä ja maistuu superhyvälle! Sille, joka epäilee sellaisen olemassaoloa suosittelen maistamaan raakasuklaata!
-Paikka, jossa haluaisit käydä? Tykkään kyllä reissata, mutta eniten haluasin osata olla tässä ja nyt.

Toisen tunnustuksen sain Sportsladylta, innokkaalta liikkujalta, Hannalta, jonka blogi on muuten kovassa suosiossa :) Tämä tunnustus oli myös vastaamista kysymyksiin, laitan niitä vähän myöhemmin. Tähän kohtaan kuitenkin KIITOS Hannalle :)

Kävimme jälleen aroniapuskalla. Nyt on pakastimessa yli kymmenen pussia! Niitä marjoja on niin helppo ja nopea kerätä, kun yhdellä otteella saa kouran täyteen. Näyttää olevan tosi hyvä aroniavuosi, satoa on kivasti. Siispä kannustan tutkailemaan lähipensaikkoja, jospa sattuisi löytymään näitä supermarjoja ihan supertuoreena ja vielä ilmaiseksi! Aroniaa on täälläpäin ainakin niin paljon kuin ikinä vain haluat! :) Tältä se näyttää:


Aika hauskaa, vaikka meillä ei ole omaa pihaa eikä omia marjapensaita ja puita, niin saamme nauttia luonnon antimista, koska ympärillämme on paljon julkisia pensaita ja puita. Ehkä olen ainoa, jolla on pokkaa hyödyntää näitä? Vissiin, koska kyläraitin omput olisivat jääneet mätänemään, ellen olisi hakenut ne (taas) pois. Siitä vain omppu- ja aroniavarkaisiin, ettei mene superfoodit hukkaan! ;)


Jääkaapissa odottaa jännä superfoodkarppikakku. Muut perheenjäsenet eivät tiedä sitä, aamiaiseksi on siis yllätys! Tosin vaikka tietäisivätkin, saattaisi se silti olla yllätys... Se on nimittäin mustikka-aronia-mustaherukkakakku. Tai piirakka? Mistä sen voi tietää? Tältä se ainakin näytti mennessään jääkaappiin:


Ja tämä on resepti:

150g sulatettua voita ja mantelijauoa tms sekoitetaan sopivan jäykäksi massaksi. Voi laittaa myös makeutusta (hunaja, stevia yms) jos haluaa. Levitetään nuolijalla piirakkavuokaan (tai irtopohjavuokaan, ellei omista muuta). Ripotellaan haluttu määrä haluttuja marjoja (aronia voi olla... jännittävä...). Kaadetaan päälle mehua, johon on liuotettu liivatelehtiä. Laitoin 5 kpl, varmuuden vuoksi. Mehu oli gefilus omena-rypäle. Juttu jääkaappiin ja seuraavana päivänä valmis. Jännittävää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti