torstai 1. syyskuuta 2011

Puheja mäihällä ja älyllä :)

Älypelin palasista muodostui pallo.
Kävi mäihä kuin Hannuhanhelle! Ja olin riittävän älykäs myös ;) Hetkellisestä päähänpistosta menimme Aurelian kanssa lelukirpparille. Tiesin, ettei minulla ollut juurikaan käteistä mukana, mutta jotenkin kuvittelin, että ehkäpä kortilla voisi maksaa. Aurelia löysi ison läjän Nalle Puh -hahmoja ja oli niistä aivan täpinöissään. Kassalla huomasin isoilla kirjaimilla teksin "Vain käteinen". Hups... Tiesin, että olisi mahdotonta lähteä kaupasta ilman puheja. Outs... Mitä nyt tehtäisiin...? Nyt on keksittävä jotain.Ja kas, mäihä! Silmäni osuivat laatikolliseen älypelipalasia, jonka kokoajalle luvattiin 10e lahjakorttia kyseiseen kirppariin. Ei muuta kuin nystyröitä hieromaan. Motivaatio oli hurja. Tiesin, että pystyn siihen. Tai ehkä tiesin, että on pystyttävä... Se oli varmasti se ratkaisevin asia.

Ja sitten, zsädäm! Viidessä minuutissa olin valmis ja myyjät pyörittelivät silmiään ihmeissään. Ja mehän lähdimme uusintakierrokselle etsimään lisää leluja. Puhien lisäksi saimme siis kirjoja, hiekkaleluja, muumipelin, Nalle Puh -saippuakuplapurkin ja Nalle Puh -leffan.

Tuskin tarvitsee erikseen mainita, että Puhit ovat olleet kovassa käytössä koko loppupäivän ;) Kaikki hahmot olivat ruokapöydässä syömässä ja Aurelia syötti jokaista. Ja melkein kaikki vietiin pissalle myös. Ja parhaimmat (pehmeät tiikeri ja puh) piti ottaa unileluiksi.


Kympillä olisi varmasti saanut enemmänkin, mutta meille riitti tämä. Kohtuus on hyvästä :)


Jep. Kävin uudestaan virastossa. Hyvä täti, parempi mieli! Nyt homma on erinomaisella mallillaan. Ja elämä hymyilee! :) Asioinnin jälkeen hain Aurelian hoidosta päiväunille. Vaan tyttö olikin riehaantunut duracellpupu ja nukahti vasta 1,5h normiajan jälkeen touhuttuaan ensin riittävästi kaikkea hassua... Oli kuulemma ollut kivaa Kati-Tätin ja kumppaneiden seurassa (tämä tieto huojensi äitiä kummasti...) Mitäs mä sanoin, hyvä täti, parempi mieli! ;)


Puunhalausta.
Parkouria.


Propsit propolikselle! Aamulla olin herännyt flunssaisena. Ei pelkästään kurkku kipeä, vaan oli myös kylmä ja kolottavat lihakset. Vissiin eilinen kastuminen ja paleleminen vaikutti. Otin jo eilen reippaita annoksia propolista ja samoin tänään. Voi että on tykkiainetta! Uskon, että pääsen tästä flunssasta tosi helpolla. Tätä ainetta voin suositella valkosipulin ja inkiväärin lisänä flunssan nitistämiseen (ja ennaltaehkäisyyn)!!! Maistuu kuten kunnon troppien kuuluukin, joten tehon tuntee saman tien ;) Ihan kaikkein paras flunssantorjuntakeino on positiivinen mieli ja vahva ajatus terveydestä ja toimivasta vastustuskyvystä.


Kuulokkeet on kiva juttu. Etenkin, kun joku fanittaa muumilaulua (paa pappa paappa...) ja haluaa kuunnella sitä noin sata kertaa peräkkäin ja äiskää ehkä jo vähän kyllästyttää... Pienenä biisit vain parani, mitä enemmän niitä kuunteli, sanoi siskoni joskus. Niinhän se vissiin on. Mutta on noi kuulokkeet kyl aika makeet kans!


Jou jou.

Ihailen näitä kiharoita niin valtavasti! <3

 


2 kommenttia: