tiistai 20. syyskuuta 2011

Upeutta!

Syksyn värit ovat kuin musiikkia näköaistille <3
 .
 .
Luksus on sellaista, mitä on tarjolla tosi harvoin. Yleensä siksi, että se on kallista, mutta toisinaan ihan vain siksi, että se on niin harvinaista. Kummallista, että näennäisesti ihan tosi tavallisista asioista voi tulla luksusta kunhan se on tarpeeksi harvinaista. 


Minulle luksusta tänään oli kavuta portaita. Siis ihan oikeita kunnon portaita! Puisia ja kierteellä olevia. Lastenvaunujen kanssa kun tulee kierrettyä aina sieltä kaukaisen hissin kautta... Miten ihanaa onkaan käyttää niitä lihaksia, jotka juuri porrasnousua varten on tuolla takalistossa! Ponnistaa sopivan verran ja nousta aina vain ylöspäin. Tai ponnistaa aavistuksen tarvittavaa enemmän ja tuntea suorastaan lentävänsä ylöspäin. Tuntea askeleiden vahvuuden ja silti olla hengästymättä. Jee jee. Ilonsa kullakin ;) 


Ja hei, taas! Taas oli niin hieno venyttelytunti. Ehkä vähän liian usein hehkuttelen sitä... Mutta kun se vaan on niin hienoa ja siitä tulee niin megahyvä fiilis! Osittain se johtuu tietysti siitä kun itsekin venyttelee, sehän nyt aina tekee hyvää. Mutta ihan kaikkein eniten saan kiksejä kun huomaan, että joku oivaltaa elämästä nauttimisen ja laiskottelun positiiviset vaikutukset kehoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin (vähän ällö muotisana, mutta en keksinyt parempaakaan)!  Venyttely on nimenomaan nautiskelua! Se on hyvällä omatunnolla tehtyä laiskottelua ja oikeasti vaikuttaa kehoon ja mieleen! Uusimmassa fit-lehdessä oli muuten yllättävän asiallinen juttu venyttelystä! Hienoa, että tieto venyttelystä alkaa olemaan ajan tasalla!


Gymboss - tajuttoman tehokas taskukokoinen kuntoiluväline!
Ennen venyttelyä tein oman punttitreenin. On ihan tavallista, että höpöttelen muiden treenaajien kanssa. Mutta treenaan kuitenkin aina tosissani enkä hengaile. Yleensä aihe on kahvakuulat, hyvät liikkeet tai superfoodit jne. Mutta tänään! Tänään juttelin vieressä rehkivän (pianisti-)punttimimmin kanssa taidemusiikista! Hindemithistä ja Bachista... Ja samalla treenattiin sikamaisen kovaa :) Ihan huippua! Ja varmaan ihan tosi friikkiä muiden treenajien silmissä ;)


Kävin räpsimässä syyskuvia tällä kertaa ihan itse. Vahvat värit tuottaa minulle tosi paljon iloa ja innostusta, ja tämä vuodenaika on siinä suhteessa aivan paras!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti