tiistai 10. tammikuuta 2012

Mitä ihmettä!!!


On kaksi tapaa elää. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on kuin kaikki olisi ihme. 
- Albert Einstein

Minun koko elämä on yhtä ihmettä! Ihmeitä tapahtuu aivan jatkuvalla syötöllä! Kokoajan lisää ja lisää ihmeitä, pieniä ja suuria! Tässäpä joitain päivän ihmeitä:

Nukuin melkein puolitoista tuntia pommiin ja ehdin silti viedä Aurelian hoitoon ja vielä ajoissa töihin (jumppalaan) vaikka piti vielä imettääkin siellä hoitopaikassa ennen lähtöä!

Niin, ihme sekin kyllä on, että edelleen imetän Aureliaa. Ajattelin kyllä alunperinkin, että imetän ainakin yhden vuoden suositusten mukaan, mutta kun vuosi oli mennyt ajattelin, että imetän nyt vielä sen aikaa kun tissi kelpaa. No nyt se onkin yhtäkkiä jo kaksivuotias ja olen miettinyt asiaa tarkemmin. Tulos on, että oman lajin maito, vieläpä aivan supertuoreena ja käsittelemättömänä kyllä ihan varmasti on lapselle hyväksi! Ei se ainakaan haitallisempaa voi olla kun lehmän tissimaidosta teollisesti valmistetut maidonkaltaiset litkut ;) Lisäksi (ihmis-)tissimaito on ilmaista, sitä on aina mukana, sitä on aina riittävästi, se on valmiiksi oikean lämpöistä ja voi olla varma, että se on pelkkää superfoodia! :) Lisäksi se tietysti on syliä, läheisyyttä, yhdessäoloa, hauskuutta ja lohdutustakin. Kukapa lapsi sellaisesta pilalle menisi? :) Ja nisäkkäisiin verrattuna ihmisen olisi luonnollista imettää jälkeläisiään jopa kolme vuotta. Luonto on viisas :)

Oiih, niin lämpöistä ja pehmeää! <3<3<3

Ihme, että löysin kirjastosta kiinnostavan kirjan! Yleensähän en löydä sieltä mitään. Caroline Myss: Ihmeellinen voima. Sieltä juuri löysin tuon Einsteinin ajatuksen. Ja paljon muita hienoja stooreja. 

Ja tosi ihme juttu, että olkapääni on kipeä! En tajua mistä se on tullut. Odottelen jo innokkaasti sitä ihmettä, että se paranee pian :D

Ihmeitä on kaikkialla. Katsoo vain ympärilleen. Vaikkapa tässä läppärin päällä, juuri nyt käsieni välissä oleva orgoniitti. Se vasta ihmejuttu onkin! Vai mitä sanot:

Kauniin näköisiä ainakin!
"Orgoniitit virrattavat kauttaan energiaa/orgoonia/chi´tä/pranaa ja muuntavat sitä harmoniseksi,
ne siis harmonisoivat ympäristönsä yleistä energiaverkostoa ja muuntavat mm.
erilaisten säteilylähteiden (ydinvoimalat, gsm-mastot, langaton viestintä ja voimakkaat
sähkölinjat) tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen harmoniseen muotoon
ja näin siis tuottavat harmonista orgoonia/energiaa."
http://orgonisaatio.fi

Siis aivan todella megasuperhuuhaata, eikö? Varsinainen ihmejuttu! Mutta ihan oikeasti tuo orgoniitti tuossa läppärin päällä tekee jotain! Esim läppäristä hohkaa lämpöä, paitsi orgoniitin ympärillä. Läppärin muutoin lämmin pintakin on aivan viielä orgoniitin alla. Sitten jos se on lähellä hiirtä, niin ruudulla oleva nuoli rupeaa väpättämään ja se loppuu heti kun sen orgoniitin ottaa pois. Kyllä se jotain tekee! Ihmejuttu!

Ihme ei ollut, että naapurit valittavat (lastenvaunuista tällä kertaa). Mutta ihme oli se, että pysyin kokoajan rauhallisena ja iloisena. Oikeastaan olo on kuin olisi vettä kaatanut siivilän lävitse. Tai vesi valui hanhen selästä. Ihan oikeasti! :D Valittakoot vain jos kerran siitä niin kovasti tykkää. Mutta minulla ei ole mitään velvollisuutta ottaa sellaista vastaan :) Tämä oli erinomainen oppitunti siitä, että hyvää mieltä ei voi ottaa pois jos en lähde sellaiseen mukaan! Minulla on joka hetki mahdollisuus valita haluanko kärvistellä vai iloita! :)


Oikeastaan sekin aika ihmeellistä, että juuri ennen tuota naapurikohtausta olin lukenut Wayne W. Dyerin kirjasta hyvin ilmaistun näkökulman (hieman lyhenneltynä): 

Valaistuneisuus eli rauha merkitsee sitä, että elät sovussa myös sellaisten mestariopettajien kanssa, jotka muistuttavat sinua siitä, että sinun on edelleen tehtävä työtä oman itsesi kehittämiseksi. Kiitä näitä mestariopettajia, jotka ovat tulleet elämääsi lasten, nykyisen tai entisen puolison, ärsyttävän naapurin (!!!), työtoverin tai vastenmielisen ventovieraan hahmossa. He muistuttavat siitä, missä suhteessa et vielä hallitse itseäsi.

Hehe hee :D :D :D Eikö vain saakin tällaisesta vähän niinkuin olla ylpeä itsestään!!? :D Onpas kutkuttava tunne :) Tai jos ylpeys on negatiivinen sana, niin sitten voisi sanoa, että olen niin onnellinen omasta onnistumisestani :) Tällainen ilmaisu on ainakin varmasti salonkikelpoinen ;)

Oijoi, ihmeitä on todella aivan mielettömän paljon kaikkialla ja kokoajan, en mitenkään voi luetella niitä kaikkia! Elämä on ääretön ihme!!! Ja tämä on vasta jäävuoren huippu! Ihan mahtavaa saada elää!!!! :)2 kommenttia:

 1. Hei, vasta hiljattain löysin jotain kautta blogiisi, mutta kovasti on samoja ajatuksia. Olen itsekin lukenut tuon Caroline Myssin kirjan ja useita Wayne W. Dyerin opuksia, voin suositella.

  Riippuu hieman kirjastosta ja paikkakunnasta, mutta ainakin Espoossa Omenan kirjastossa on hyvä valikoima elämäntaito-opuksia niin suomeksi kuin ruotsiksikin ja Kallion kirjasto Helsingissä on yksi suosikkipaikkojani, aina löytyy lainattavaa!

  Tahtoisin suositella sulle erityisesti yhtä kirjaa, josta voisin kuvitella sulle olevan hyötyä: Annastina Vrethammarin Ajattele elämäsi hyväksi. Siinä tuli moni asia selkeästi ilmaistuna ja innostuin kirjasta tosi paljon, on yksi elämäntaidon perusteoksia, ei liian korkealentoista vaan selkeästi omaksuttavaa.

  Kivaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon kirjasuosituksesta, tuo on minulle uusi tuttavuus!! Helpottaa huomattavasti hyvien kirjojen löytämistä jos on jotain mitä etsiä :)

  VastaaPoista