sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vaalimista

Huh! Kaikki ne ehdokkaat, keitä harkitsin äänestää pääsivät toiselle kierrokselle! :D Sitten onkin miettimistä kumpaa seuraavaksi äänestää... ;) Mutta äänestäminen oli kivaa, kuten pressavaaleissa yleensäkin. Riittävän vähän valinnanvaraa esimerkiksi. Mutta ennen kaikkea hyvä fiilis, paljon iloisia ja rentoja ihmisiä liikkeellä niin monenlaisista yhteiskuntaluokista. Jotenkin vain kivaa, että ihmiset vielä jaksavat äänestää, vaikka kaikki tietävät, että ei yksi ääni ratkaise ja ettei kenelläkään ole enempää kuin se yksi...


Takana hieno viikonloppu, talo jälleen täynnä touhua ja piha täynnä lumilinnoja :) Onneksi kasaan oli pystytetty asianmukainen varoituskyltti näiden vekaroiden varalta.Aurelia taas ei halunnut yhtään matkustaa pulkassa eikä edes laskea mäkeä, vaan ainoastaan vetää isoveljiään!Pehmeän valkoinen satumetsä levittyi yllemme.

.

Ja koivuparka oli jo ehtinyt luulla kevään saapuneen ja kasvattanut komean vihreät siitepölypötkylät...


Tähän kuvaan tallentui yliluonnollinen kummituslumimies :P


Nyt on paljon lumikissoja. Kaikki lumikokkareet siis ovat Aurelian lumikissoja.Vaunuihi pääsi matkustamaan ainakin kolme isi-lumikissaa, muutama vauva-lumikissa, äiti-lumikissa, moffa-lumikissa, mummo-lumikissa sekä tietysti vielä Raimo-lumikissa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti