perjantai 6. tammikuuta 2012

Pehmeyttä ja virtaavuutta


Onkohan se kohta jo kevät? Linnut lauleli ja maa vihersi :) Lähimetsässä oli paljon keppihevosia ja jänniä käpyjä. On se ihmeellistä! Metsässä on kyllä niin miellyttävä kävellä, aivan toisenlaista ja reilusti mielenkiintoisempaa kuin asfaltilla. Joskus ajattelen, että voisipa aina kaikkialle kävellä metsäpolkuja pitkin, sammal on niin ihanan pehmeää jalkojen alla :)

Lunta löytyi kyllä myös, riittävän paljon vauva-lumiukkoon :)


Joulua edeltävä konserttiputki tuntuu vieläkin vaativan verojaan. Olen jo pitkään ollut väsynyt ja vaikka aikaisemmin ajattelin järjestää lisää rentoutuskonsertteja tammikuulle, niin nyt olen kovin kiitollinen siitä, että ei ole juuri tällä hetkellä konsertteja valmisteltavana. Takki yksinkertaisesti tyhjä. Onneksi olen elänyt riittävän pitkään ymmärtääkseni, että tämä on luonnollista aaltoliikettä. Oikeastaan ihan kaikki menee aalloissa. Vuoroin ylös, vuoroin alas, ja sen hyväksyminen tekee monista asioista tosi paljon miellyttävämpiä. Nimittäin vasta kun aalto laskee, se voi uudestaan nousta! Tämäkin on eräänlaista elämän pehmeyttä, virtaavuutta ja jatkumoa!

Pehmeydestä ja virtaavuudesta tuli mieleen! Parhaaksi akkujen lataamiskeinoksi on osoittautunut Elävöittävä Liikesarja. Nukkuminen ei yksistään riitä, eikä myöskään terveellinen syöminen, vaikka molemmat tärkeitä osatekijöitä ovatkin. Mutta joka kerta kun teen Elävöittävän Liikesarjan tunnen, että akku on täyttynyt pienen piirun enemmän. Elävöittävä Liikesarja on osa Sippoin Wellnessiä, joka taas on kokonaisvaltainen terveyttä edistävä itsehoitomuoto. Kokonaisvaltaisuus tarkoittaa juuri tuota, että mukana on se akunlataus, eli Chi:n voimistaminen. Chi on kiinaa ja tarkoittaa vitaalia elinvoimaa. Vahvistetaan siis elinvoimaa. Mikä on hyvä juttu, koska vahva elinvoima tuntuu kivalta ja ylläpitää terveyttä. Ainakaan minun mielestä ei ole kivaa, jos ei jaksa tehdä mitään. Tai siis tarkoitan, mielestäni on kivaa kun jaksaa ja olo on energinen :) En voi kuin suositella! Treenejä on ainakin Helsingissä Uudenmaankadulla keskiviikkoisin klo 17. Lisätietoja treeneistä ei näköjään netissä olekaan, mutta kuulemma kaikille avoimet silti. Täältä ainakin lisää Sippoin Wellnessistä sekä yhteystietoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti