perjantai 13. tammikuuta 2012

Sitä saa mitä tilaa

Perjantai 13 päivä tapahtuu kuulemma tilastollisesti enemmän haavereita kuin keskimäärin muulloin. Onko siis epäonnenpäivä totta? Kyllä on, jos siihen uskoo! Placebovaikutus on erittäin vahva, sillä ihmisen mieli luo todellisuutta. Saat sitä mitä tilaat! Jos nouset aamulla sängystä ajatellen, että tästä tulee aivan mahtava päivä, tai että ihan kamala päivä tulossa, niin kumpikin pitää paikkansa. Ihan alkaa kuulostamaan tutulta: saat itse valita kummalla jalalla nouset! :)

Juuri tänään, kun mietin tätä asiaa törmäsin myös kiinnostavaan tutkimukseen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että uskominen paranemiseen voi olla tehokkaampi hoitokeino kuin lääkkeiden käyttäminen. Esimerkiksi Harvardin tutkimus osoitti, että lähes 60 prosenttia potilaista, jotka kärsivät ärtyvän suolen oireyhtymästä, parani. Harvardin mukaan 30 prosenttia masentuneista hyötyy uskomispohjaisesta hoidosta. -IL

Monilla saattaa olla alitajunnassa tällainen yhtälö.

Valitsin hyvän onnenpäivän ja arvaas mitä! Kävi hyvä tuuri eli sattuma jota ei ole olemassakaan! Olin musiikkiopistolla opettamassa kahta oppilaitani. Niiden välissä oli kahden tunnin hyppytunti, mikä hieman harmitti. Yhtäkkiä sain vain päähänpiston ottaa yhteyttä siskooni, joka olla kuin olikin juuri silloin samassa rakennuksessa!!! Talk about intuition!!! :) Hän itsekin totesi, että olipas sattuma, kun hän aika harvoin paikassa käy. Siinähän ne pari tuntia rattoisasti kulki lounastaessa ja höpötellessä hyvässä seurassa! <3 Kannattaa siis uskoa sitkeisiin päähänpistoihin myös!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti