tiistai 18. lokakuuta 2011

Hyvä kiertämään: Lukijakilpailu!

Nyt kelpaa jonotella!
Hidastaminen on hieno trendi! Marketissa oltiin ajan hermolla. Sinne oli perustettu kaikenmaailman superpikakassojen jatkeeksi hidaskassa. Ihan mielettömän hyvä idea! Kassalla oli lepotuolit, jossa sai odotella vuoroaan ihan rauhassa, sekä hauskat ja hyväntuuliset höpöttäjäkassatädit. Ja parasta: jonossa rentoja ja hyväntuulisia ihmisiä. 

Tosin hämmästyttävän vähän. Hidaskassalla oli koko kaupan lyhyin jono! Kaikki hätähousut jonottivat pikakassoilla naama kireällä. Ihan huippua asioida! Parasta oli, että kiitokseksi innostumisesta hitaasta asioinnista sain kaupan päälle vapaalipun Flamingon kylpylään!!!

Itselläni oli mieletön tuuri kun voitin eräässä blogiarvonnassa samanlaisen lahjakortin jonkin aikaa sitten. Voisin toki mennä toisemmankin kerran kylpylään, mutta päätinkin laittaa hyvän mielen kiertoon! Tadaaaa (rummun päristystä)....

Lukijakilpailu

Palkinto: 1kpl VIP-vapaalippu Flamigo span Vesipuistoon ja Spa & Wellness alueelle.


Säännöt: Osallistua voit kahdella tavalla. Osallistumalla molemmalla tavalla tuplaat madollisuutesi. 
1. Klikkaa itsesi lukijaksi sinisestä palkista, jossa lukee "Liity tähän sivustoon". Voit liittyä nimettömänä käyttäen nimimerkkiä.
2. Lähetä minulle sähköpostissa lyhyt kirjoitus otsikolla "Parasta tänään", jossa kerrot jonkin samana päivänä tapahtuneen mieltäsi ilahduttavan tapahtuman. Laita myös maininta, saako tarinasi julkaista täällä blogissa. Voit osallistua nimimerkillä. Lähetä tarinasi osoitteeseen: henrica.fagerlund@gmail.com
Arvonta suoritetaan torstaina 27.10.11. Kaikki ennen sitä ilmoittautuneet lukijat ja tekstien lähettäjät osallistuvat arvontaan. Jos olet jo blogin lukija, osallistut automaattisesti arvontaan. 

Onnea! :)
.
Normihinta: vesipuisto 15-20e, spa-alue 29-37e. Kannattaa osallistua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti