keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Lehmät lentää

Ensin vähän eilistä. Nukahdin nimittäin Aureliaa nukuttaessani, enkä siis ehtinyt eilen kirjoittaa. Pitkät yöunet ovat kyllä superia! Nyt olen siirtymässä tässä terveyshihhuliudessa vielä lunnollisempaan suuntaan. Eli kaikki ruoka niin alkuperäisessä muodossa kuin vain onnistuu. Siksi suuntasin Hakaniemen halliin. Ihan parasta sapuskaa mitä voi kuvitella! Päätin laittaa 100 euroa parhaisiin ruokiin ja sillä rahamäärällä sai kyllä ihan hämmästyttävän paljon. Piti mennä vielä Ekolon kautta, että sai koko potin käytettyä. Ekolo oli muutenkin ilahduttava yllätys, tämä oli ensimmäinen kertaa kun sinne eksyin. Hinnatkin kohtuulliset. Vai mitä sanot, esim luomusitruunat 2e/kilo!

Nam!!! Luomu <3

Hakaniemen hallissa kävin luomupuodissa. Siellä oli niin ihastuttava myyjä. Sellainen niin herttainen ja lämmin emäntä kuin olla ja voi. Kohteli hedelmiään ja kasviksiaan niin hellävaraisesti ja kyseli kaikkien ostamieni vihannesten ja hedelmien kohdilla, että millon aion syödä ne ja valitsi minulle juuri oikean kypsät. Varsinkin avocadojen kohdalla hän oli varsinainen meedio arvioimaan kypsyyttä. Itse en aina edes uskalla ostaa avocadoja kun niistä ei ikinä voi tietää.

Ihastuttava myyjä valikoi huolella parhaimmat hedelmät asiakkaalle.

Toinen must hakiksessa on Lentävä Lehmä. Tähän terveyshihhulointiin kuuluu myös syödä kaikki maitotuotteet käsittelemättöminä, ja niitä saa juurikin tästä puodista. Muutama litra vuohen raakamaitoa, pari pakettia pastöroimatonta voita ja sköntsä pastöroimatonta luomujuustoa. Nam!! <3Ja vielä lihatiskiltä hirveä ja kalatiskiltä särkiä. Särki oli hämmästyttävät 5e/kg ja ystävällinen täti suomusti ja perkasi ne valmiiksi. Ihan paras ruokapaikka tämä!

Nyt menen valmistautumaan illan konserttiin :) Olen sellainen kummajainen esiintyjäksi, että en ole oppinut jännittämään. Tietysti välillä vähän perhostelee, mutta juuri sopivasti. Joskus harmittelin tätä taipumusta, sillä jos jännittäis kovasti, saisi adrenaliinista vähän lisäpotkua ja terävyyttä soittoon ja esiintymiseen. Mutta toisaalta tämäntyyppiseen konserttiin ei ehkä tarvitse mitään ylimääräistä potkua ja terävyyttä. Jee, tulee olemaan niin hienoa! :)

Huomenna on blogiarvonta! Arvotaan siis 2kpl vapaalippuja Flamingon kylpylään. Eli äkkiä osallistumaan. Täältä tarkemmat tiedot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti