perjantai 21. lokakuuta 2011

Smurffi!

He hee.... Tsiisus, että nousi pulssi lievästi kun hissiin nousi lipuntarkastaja! Ainahan siinä käy niin, vaikka olisin kulkuvälineessä matka maksettuna tai vaunujen kanssa. Mutta hississä! Kehtaavatkin tuolla tavalla säikyttää viattomia kansalaisia! ;) Huh. Hyvää sykkeen- ja adrenaliininnostotreeniä! Taisi smurffilla olla hauskaa reaktiolleni...

Kuntosalimatkalla tuli lipuntarkistaja.

Olin tänään opettamassa musiikkiopistolla. Olen kyllä todella onnekas oppilaitteni suhteen, koska niitä on juuri sopivasti (kaksi) ja molemmat ovat tosi hyviä. Hyvillä tarkoitan, että ovat kiinnostuneita ja vastaanottavaisia. Tuntuu, että opetuksestani on oikeastikin jotain hyötä. Mikä ei todellakaan ole mikään itsestäänselvä asia! On mahtavaa opettaa oppilaita, jotka haluavat oppia! :)

Olipas hauska ilta vilkkaiden lasten kanssa. Isommat pojat lähtivät potkulautailemaan ja Aurelia tietysti halusi myös. Ihania nuo isommat pojat kun niin hyvin ottavat Aurelian mukaan tuohuihinsa! <3Ha haa :) Aurelia on niiiin hauska ja ihastuttava! Se on niin tarkka kaikesta, että kaiken pitää mennä oikein ja sääntöjen mukaan. Isä ja painipoika matsailivat leikillään keittiön matolla. Aurelia katsoi hämmästyneenä ja alkoi pitämään kuria: "EI SAA!!! EI SAA!!!" :) Ei niin, ei saa riehua. Ei edes isi ja isoveli leikillään...

Muokkasin muuten tuolla tekstin alareunassa olevaa palauteriviä. Siinä oli bloggerin oletusadjektiivit, mutta nyt kun keksin miten niitä voi muokata, niin vaihdoin uudet. Blogini voisi mielummin olla "ilahduttava", "hauska" ja "kiinnostava". Niistä voi klikata parhaimman tai vaikka kaikki ;)

Ai niin hei blogikilpailu! Tai siis arvonta. Osanotto on ollut... ei niin kovin vilkasta... ;) Palkintona siis vapaalippu kylpylään, noin 30 euron arvoinen. Kilpailu, eli arvonta on kaikille avoin. Kurkkaa osallistumissäännöt tästä. Vapaalippu odottaa kylpijää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti