perjantai 14. lokakuuta 2011

Konserttitunnelmia

Upea juttu! Kävin pitämässä rentoutuskonserttia yksityistilaisuudessa. Sain niin hyvää palautetta ja samalla rohkaisua siitä, että tämä on hyvä juttu :) Osallistujat olivat konsertin jälkeen innostuneita. 

Tällaista palautetta sain:

Sen värähtelyn todella tunsi, myös jalkapohjissa. Ja tuntui, että veri alkoi kiertämään päässä.

Tuntui, että oli jossain ihan eri maailmassa. (useampi osallistuja)

Välillä tuli kuuma ja välillä viileä.

Selkäsärky katosi, koko selkä pehmeni. Tuntui, että upposi lattiaan.

Hieno, upea kokemus.

Tuntui, että näki eri värejä ja kaikenlaisia omia maailmoja.

Erityisesti mieltäni lämmitti kun lähtiessäni eräs rouva sanoi hiljaisella äänellä "Tuo on kyllä taivaan lahja". Totesin itsellenikin, että taivaan lahja todellakin, itsellenikin! Tämän tyyppinen konsertointi antaa minulle tosi paljon ja on itsessään palkitsevaa. Välillä tuntuu, että on kuin pelkkä kanava. Se on upeaa! Lähdin tien päälle roudaamaan bassoa leveä hymy huulilla :)Oikeastaan roudaaminenkin on tosi hauskaa puuhaa. Ihmiset ovat tosi kiinnostuneita erikoisesta soittimestani ja puheenaihetta löytyy helposti. Sain tänään tavata monia kiinnostavia musiikkipersoonia tuolla busseissa ja ratikoissa. Pitäisikin varmaan pitää taskussa nippua Deep Relaxing Sounds -käyntikortteja :)

Basson roudaaja likaisessa näyteikkunassa heijastuneena.
Kotimatkalla piipahdin Ruohonjuuressa, jossa synttäreiden kunniaksi oli hyviä alennuksia. Basson laitoin hyvällä mielellä nurkkaan seisomaan. Tiesin, että se pysyisi siinä hyvässä tallessa. Kukaan ei lähtisi tuollaisen häkkyrän kanssa minnekään :)


 Kissa kiitoksella elää. Niin minäkin!! Suuri kiitos elämälle, että saan tehdä tätä! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti