perjantai 14. lokakuuta 2011

Supertehokas elämänlaadun kohennuskeino!

Aika mahtavaa! Viime päivinä olen oikeasti mennyt nukkumaan yhdeksältä ja herännyt seitsemältä. Kyllä elämä hymyilee kun on nukkunut riittävästi! Voin mitä lämpimämmin suositella ihan kenelle tahansa samaa kaavaa! :) 

Tiedän kyllä sen jutun, että jumittuu netin (tai telkkarin) ääreen ja yhtäkkiä kello onkin jo kaksitoista. Eikä minulla ole mitään vippaskonstia tähän. Itselleni tämä autuus avautui niinkin "ei-positiivisesta" asiasta kuin piinaavan jomottavasta päänsärystä. Sitä jatkui monta päivää ja se tuntui silmien takana ja aiheutti kovasti väsymyksen tunnetta. Siispä ei ollu mikään ongelma mennä aikaisin nukkumaan. Suorastaan odotin, että pääsisipä nyt äkkiä nukkumaan. Ei kiinnostanut nettihommat tippaakaan, koska ruudun tuijottaminen vain pahensi särkyä.


Ja tässä ollaan nyt, kolme yötä n 10h nukkuneena täysin terveenä ja hyvissä voimissa! Ja kyllä, näöntarkastukseen on varattu aika myös, varmuuden vuoksi. Mutta mitä halusin tällä sanoa oli, että ikävät ja inhottavatkin asiat käänytvät lopulta hyviksi, jos vain vaivautuu huomaamaan asiayhteyden. Ilman tuota päänsärkyä en luultavasti olisi saanut itseäni nukkumaan kolme yötä peräkkäin yli 10h/yö. 


Nyt tuntuu, että ajatus kulkee, hartiajännitys on kadonnut, lepopulssikin laskenut (päänsärky oli varmaan myös varoitusmerkki ylikierroksista) ja suhtaudun innokkaasti päivän tapahtumiin. Tänään onkin tulossa aika jännittävä päivä, siitä myöhemmin lisää :) Ja vaikka tässä onkin vähän näitä stressaavia epävarmuustekijöitä ilmassa, niin tuntuu, että en viitsi ottaa niistä mitään painetta kun en asiaan kuitenkaan voi tässä hetkessä vaikuttaa. Jos olisin väsynyt, niin erittäin todennäköisesti suorastaan panikoisin näitä asioita. Ajattelenkin, että tässäpä on mainio paikka "kohtalon" tai "johdatuksen" tai "millä nimellä nyt haluatkaan kutsua -asian" vaikuttaa ja ohjailla :) Että onpas ihan jännää katsoa toimiiko joku ns. "korkeampi voima". Tai siis kai sellainen nyt aina jollakin tasolla toimii, mutta että mihin suuntaan se sellainen minua nyt vie ;) Nukkuminen tekee uskomattoman hyvää niin ruumille kuin mielelle ja sielullekin! 

Sijoita itseesi niinkin miellyttäävällä tavalla kuin nukkumalla! <3
Ja vieläpä täysin ilmaiseksi! :)
(tai saa minulle maksaa konstultointipalkkiotakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti