maanantai 24. lokakuuta 2011

Meininkipäivä

Tykkään tällaisista päivistä kun menee lujaa! Joka kerta kun kävin katsomassa sähköpostit oli tullut uusia rentoutuskonsertteihin liittyviä posteja. Ja keikkapuhelinkin heräsi ja hälytteli useampaankin otteeseen. Nyt mennään! Tää on kivaa! Väliin treenasin soittojuttuja keskiviikon konserttia varten. Muuta en paljon ehtinytkään tehdä. Aamukahvitkin ehdin tänään juoda vasta 16.30. Hyvä draivi päällä! :)

Tulin todella iloiseksi kun tuntematon ihminen tarjosi minulle apua. Aurelia kiipesi portaita ylös ja minä työnsin vaunuja ramppia pitkin. Ramppi oli tosi jyrkkä ja vaunun tavaratilasta tipahti kaikki tavarat. Vaunut meinasivat kipata kun yritin onkia tavaroita ja tämä ystävällinen nainen tarjoutui pitämään vaunuista kiinni kun keräsin tavarat. Kenties hän pelästyi, että vaunuissa on joku kyydissä. Mutta minulle tuli todella hyvä mieli! Ihanaa, että tänäkin päivänä on tällaisia ihmisiä, jotka pysähtyvät auttamaan.

Aurelia oli söpö kun tulimme kotiovelle. En itse käytä kenkienputsaustelinettä juuri koskaan, mutta näköjään Aurelia on nähnyt ihmisten käyttävän sitä ja alkoi putsaamaan kenkiään todella huolellisesti <3 Oli ihanan punainen auringonlaskukin. Maailma on kaunis paikka! :)



Illan pimeydessä menin metsäkalliolle treenaamaan päivän Bodyrockia. Siellä pompin telemarkhyppyjä liukkaalla kalliolla ja tein reverse push up -nimistä vähän leuanvedon tapaista liikettä pienen männyn oksasta roikkuen. Ja kaikkea muuta hauskaa. Eikä mitään katuvaloja. Yksi tähti taivaalla. Mahtava meininki!

Tulitikkurasian kokoinen kuntosalini. Gymboss <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti