maanantai 20. kesäkuuta 2011

Hyvä loppukonsertti

Musiikkileirin viimeinen päivä ja päätöskonsertti. Koko automatkan leirille Aurelia taas hoki "basso basso" ja välillä "kaveri bassobasso" ja "bassokaveri". Mitenhän käy huomenna, kun ei enää mennäkään leirille...

Aurelia on leirin aikana edistynyt soittamisessa, nyt jousi melkein pysyykin kielellä. Soundikin on kehittynyt muutamassa päivässä :) Äiti on niin ylpeä :) Tässä otos tämänpäiväisestä kenraaliharjoituksesta.


On ollut tosi hieno leiri ja lapset ovat tykänneet. Minäkin sain hyvää kollegiaalista tukea oikeastaan ihan ensimmäistä kertaa urani aikana ja sen ansiosta tuntuu nyt, että olisikin aika kivaa ryhtyä taas opettamaan. Tässä vielä kuvamuistoja tämänpäiväisestä.

Bassojen takapultti.

Xylofonisessio.

Ja vähän lisää viulua (bassoa) vielä.

Bassokavereiden kanssa on parasta soittaa.

Orkesteri valmistautuu loppukonserttiin.

Aurelia tanssahteli näppäribiisien tahtiin.
Loppukonsertti sujui hienosti. Joka vuosi se yllättää meidät opettajat sillä, kuinka hienolta se kuulostaa leirin alkuaikoihin verrattuna. Pääsin itsekin kerrankin soittamaan ihan rennosti ja rauhassa kun mieheni tuli Aureliaa katsomaan.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi27.6.11

  Eikä, ihan huippu tuo video jossa Aurelia soittaa orkesterin mukana! Ja tosi asiallisen näköisenä :))
  Mukavaa kesää teille! Mulla alkaa äitiysvapaa 2 viikon päästä, joten oon sitten itsekin päivät vapaalla vaikka puistokeikoille, jos tekin olette maisemissa. Tosin jättimäinen maha ja vähän liian tiheät supparit hidastaa vauhtia...
  ReettaV

  VastaaPoista
 2. Joo hei mennään puistoon :) Ootteko käyny Soukan asukaspuistossa? Aika kiva sellainen! Mitä jos nähtäis siellä sitten kun ehdit? Olis kyllä ihanaa nähdä teitä (sua, Senjaa ja massua) pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista