sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Mustasaaren seikkailut

Kun Aurelia oli ihan pieni, mahduin soittamaan Aurelia kantoliinassa. Tänään testasin soittoa Aurelia selkärepussa. Toimiihan se :)

Väsynyt reppumatkaaja. Ja näköjään aika väsynyt basisti myös...

Kun Aurelia oli pienempi sujui soitto näin.

Oli jälleen hulinaa lasten musiikkileirillä, mutta onneksi siellä on runsaasti lapsenhoitajia ja minulle jäi sen ansiosta hieman luppoaikaa istuskella ja höpötellä muiden opettajien kanssa. Olikin aika hyviä ideoita ilmassa mm. että miten voisi jatkaa tätä hienoa leirimeininkiä talvikaudella musiikkiopistoissakin. Että kai minun on sitten mentävä takaisin sinne musiikkiopistomaailmaan... 

Leiriläisiä

Leiripäivän jälkeen suuntasimme Mustasaareen, jossa siskoni on töissä. Hauska reissu vaikka alkoikin sataa eikä meillä ollut sadevaatteita.

Mustasaaren laivassa.
Mustasaaren kanoja.
Mustasaaren lammas.
Mustasaaren puututkija.
Mustasaaren talo.
Mustasaaren ruohosipulia.
Mustasaaren jättiläiskorvapuusti.

Kotimatkalla bussia (ja poikia) odotellessa kävimme Aurelian kanssa Tiimarissa. Ajattelin, että ostaisin Aurelialle pallon kun se niin tykkää niistä. Aurelia menikin suoraan ottamaan Nalle Puh -pallon. Kävimme maksamassa sen ja sanoin Aurelialle, että nyt lähdetään koska kauppa menee kiinni. Aurelia söpöläinen katsoi minua hieman pettyneesti mutta nyökkäsi ymmärtäväisesti ja vei pallon takaisin hyllyyn ja alkoi lähteä ovea kohti. Minun piti ihan useamman kerran selittää, että pallon saa kyllä ottaa mukaan kotiin :)


Aurelia piti tiukasti huolta pallosta koko loppumatkan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti