keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Virtaa riittää! Soittaminen on mahtavaa :)

Tänään on ollut virtaa! Tuntuu, että olen jälleen se oma vanha itseni duracellpupu ;) Todellista luksusta: saa soittaa niin paljon kun jaksaa, ruoka on valmiina pöydässä ja mummo hoitaa Aureliaa. Mette Hanskov, Kööppenhaminan oopperan soolobasisti on hyväntuulinen ja tehokas opettaja. Heti aluksi jousiote uusiksi ja ihan uusia biisejä työn alle. Minä innostuin! :)
 
Aamu alkoi yhteisorkesterilla. Tanskalainen basisti Ola ilahtui saadessaan pienen pulttikaverin. Joka kylläkin alkoi olla niin väsynyt, että lähti nukkumaan kesken treenien.

Pieni väsynyt bassonsoittaja

Leiripaikka on kaunis ja vehreä ja aurinko on lämmittänyt tositeholla, vaikka en kyllä ole niin paljon ehtinytkään ulos.

Näkymä kämppämme terassilta. Puiden takana ranta :)

Kävin myös kaksi kertaa pikalenkillä: funktionaalista hyötyliikuntaa kiireiselle muusikkokotiäidille. Eli kauppaan ja takaisin. Ehkä 3km. Juosten. Ja kauppakasseja kantaen :) Virtaa tosiaan on ollut riittävästi. Oikeasti lenkkeilin kauppaan siitä syystä, että en malttanut kävellä. Hyvä kun maltoin pysähtyä muutaman valokuvan verran :)

Lenkkipolun varrella oli kivoja kukkia.


Täällä jalkakäytävät ovat päällystetyt lenkkeilijäystävällisesti :)

Illalla bassojen yhteistreenit. Soittaminen on siinä mielessä samanlaista kuin kahvin juominen: se on tosi paljon mukavampaa seurassa kuin yksin :)

Green Bass Blues työn alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti