keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kohokohtia

Olen kyllä aika onnellisessa asemassa siinä mielessä, että en ole eläessäni joutunut tekemään kahdeksasta neljään -töitä. Tänäänkin olen jälleen enimmäkseen hengaillut ja mennyt minne on sattunut nenä osoittamaan. Sellainen olisi aivan mahdotonta jos istuisi toimistossa. Rehellisyyden nimissä, en ymmärrä yhtään miten kukaan pystyy sellaiseen alkuunkaan! Mahtavaa, että minulla on mahdollisuus elää tällä tavalla :) Toisaalta, sitten jos istuu jossain sossun luukulla, niin tietysti voi tulla muunlaisiakin ajatuksia mieleen... Vaan jos mietin kumpi on tärkeämpää, elämä vai mammona, niin kyllä se on aika helppo valinta!

Elämäni kohokohtia tänään:

Aamupalasmoothie. Teen pirtelöitä hyvin suurpiirteisesti ja laitan sekaan vähän mitä milloinkin sattuu. Tänään joukkoon solahti jäähtynyttä pakuriteetä ja yllätyksekseni se toimi todella hyvin. Se myös tuntui sisäisesti hyvää tekevältä. Ainesosat olivat, mikäli oikein muistan seuraavat:

Sateenvarjot by googlen kuvahaku.
Avokadoa
2 liotettua luomuaprikoosia
Mustaherukoita
Omenasosetta (luomu ja 100% omenaa)
Raaka luomukanan muna
Spirulinajauhoa
Macaa
Lucumaa
Steviaa
Pakuriteetä (kylmänä)

Hietsun kirppis. Leppoisa meininki ja oikeasti kohtuulliset kirpparihinnat. Löytöinä itselleni muutama paita ja lapsille aika paljon vaatteita. Ja tietysti tosi edullisesti. 

 

Kahvihetki hyvässä seurassa hiekkalaatikon reunalla. Kahvin juonti yksin on yksinäistä, ellei ole jotain hyvää kirjaa tms seurana. Mutta seurassa kahvi maistuu entistäkin paremmalta. Iltapäiväkahvit menivät termariin ja leikkipuistossa jakoon :)


Suihku. Miten voikaan suihku tuntua niin hyvältä hikisen kuntosalitreenin päätteeksi? Vielä kun lapsi on parkissa hyvässä hoidossa ja voi oikeasti rentoutua ja nautiskella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti