maanantai 13. kesäkuuta 2011

Vettä!

Se ihana sade, vihdoinkin! Kukat tykkää! Lähtökiireessä en löytänyt omia sadevaatteita, joten sukelsin mieheni sadetakkiin ja -housuihin. Olin varmasti aikamoinen näky kun työntelin sadesuojalla päällystettyä vaunua niissä telttareleissä. Tosin eipä siellä kylillä kovin paljoa vastaantulijoita ollut... Mutta sellainen pointti, että jos kuitenkin joutuu odottelemaan ja hengailemaan tylsissä toimistoissa, niin tällainen päivä on siihen oikeastaan kaikkein paras mahdollinen. Ei ota päähän, että kaunis kesäpäivä menee hukkaan, eikä ole liian kuuma myöskään odottelutiloissa. Joten sanotaan, että ihan kiva kun sain juuri tänään jonottaa :P

Rusehtava ruoho viheriöi pian jälleen.

Paljon hienoja rikkaruohoja kukkaruukussa.

Nyt on säpinää tässä talossa. Meillä on kaikki kolme lasta kotona, Iso-A (13v), Pikku-O (8v), Pikku-A eli siis Aurelia (1,5v) sekä vielä Iso-A:n pikkuveli äitinsä puolelta Pikku-C (8v). Eli kolme poikaa ja yksi pieni tyttö, joka on aivan innoissaan ja ihailee veljiään (pitää selkeästi myös Pikku-C:tä veljenään, samoin kuin Pikku-C pitää Aureliaa ja Pikku-O:ta sisaruksinaan). Ja niin ihania nämä lapset! Teinipoika innokkaasti jaksaa leikkiä taapertajan kanssa ja samanikäiset 8v pojat temmeltävät keskenään ympäriinsä ja kaikki jaksavat vielä viihdyttää pienintäkin perässäjuoksijaa. Letkan jatkeena huoltojoukoissa on vielä mummo, joka jaksaa tiskata ja kokata ja pyykätä ja siivota leluja joka käänteessä. Onneksi täällä riittää tilaa kaikille :)

Pikku-C ja Aurelia.

Pikkutaapero ja säpinäukkelit hiekkalaatikolla.

Illalla tapahtui mielekäs suunnitelman muutos. Minun ei tarvinnutkaan mennä erääseen kokoukseen, joten päätinkin, että nyt pitkästä aikaa punttisalille! Siellä vedin sitten kunnon kuulatreenin, 16kg-kuulalla tempausta, työntöä ja LC:tä (rinnalleveto ja työntö). Kuulailu on aivan mahtavaa treeniä! Samassa paketissa lihaskuntoa ja aerobista. Hiki lentää, mutta kuitenkaan syke ei nouse sinne oksennustasolle. Ja lisäksi huhkinta ja haiseminen kuuluu asiaan, joten sopii minulle kuin tatti päähän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti