torstai 9. kesäkuuta 2011

Pikku-Einstein -show sekä naistenlehti

Aamulla meidät herätti pikku-Einstein omalaatuisella showllaan. Voiko päivä ihanammin alkaa? :)

Noustuamme isä ja tytär lähtivät leikkipuistoon ja minä sain jäädä kotiin soittamaan tekniikkaharjoituksia :) Ikkunasta näin kuinka naapurin täti lähti kovaa vauhtia ulkoilemaan... Tekniikkatreenini menee kellon mukaan. 5min sitä harjoitusta ja 10min tätä jne. Se sopii minulle tosi hyvin. Ilman kelloa saattaisin soittaa harjoituksen läpi kerran ja sitten kyllästyneenä vaihtaa johonkin toiseen. Kun soitan kellon kanssa jään syventymään harjoitukseen "koska vielä pitäisi soittaa 4 minuuttia tätä" ja kun aika on mennyt umpeen, en haluaisi edes lopettaa. Ja meninkin vähän yliaikaa... Ja mikä mielettömän hyvä fiilis kun on tehnyt jotain oikeasti järkevää ja tehokasta! Tämä on hyvä juttu :)

Treenin jälkeen lähdin leikkipuistoon. Siellä musiikki raikasi ja Aurelia joraili. Ilman lisäksi myöskin grilli oli kuuma ja kotiäidit ja pikkunassikat parveilivat. Kesämeininkiä :)Postilaatikkoon kolahti Me Naiset -lehti. En siis ole tilaaja, mutta sain sellaisen ikään kuin haastattelupalkkiona :) Ihan hyvänlaisen jutun olivat tehneet rentoutuskonsertista.


Illemmasta lähdin pyörällä kuntosalille ja treenin jälkeen poljin kotiin. Aurelia tietysti matkasi mukana. Kotimatkalla ihmettelin mitä siellä takana tapahtuu. Aurelia oli löytänyt eväspussin ja kaiveli sieltä luomumakkaraa. No, hyvä vaan, että vähän syö evästä, ajattelin. Hetken päästä vilkaisin uudestaan. Pieni tyttö olikin nukahtanut makkara suussa tuttina :D Oli kyllä niin hupaisen herttaista! Mutta äitivaistojen ohjaamana työnsin äkkiä oikean tutin tilalle ja tajusin vasta sen jälkeen ottaa valokuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti