perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kuuma päivä: vesileikkejä ja jätskiä

Liian kuuma ei ole kiva. Liian kylmä ei ole kiva. Ja sopivakin on ihan tylsää. Tämä tuntuu olevan yleinen mielipide. Kesällä haluaisi, että on talvi ja talvella haluaisi, että on kesä. Tänään meidät palkittiin kunnon helteellä, kun niin urheasti hytisimme lumihankien keskellä niin monta kuukautta :)

Aamusta lähdimme leikkipuistoon. Koko lyhyen matkan Aurelia hihkui "jee jee jee kaveri kaveri, jee jee". Meillä on aivan supermahtava leikkipuisto! Ennen äitielämää luulin, että leikkipuisto on sellainen paikka, jossa on muutama keinu, liukumäki ja hiekkalaatikko. Mutta nyt tiedän! Kyllä nykyajan leikkipuisto on aivan huikea juttu! Lapsille vaikka mitä showta ja touhuiluja ja äideille kahvia ja kaikille halukkaille grilli kuumana. Ja nämä meidän loistavat puistotädit tietävät mitä tehdä kun lämpötila kohoaa kolmeenkymmeneen. Jotain, mistä lapset oikeasti TYKKÄÄ.

Jee jee ankka!

Jee jee lotrausta!

Mutta on kyllä myönnettävä, että oli melkoisen tukala päivä kaikkialla muualla kuin veden lähistöllä. Mutta haluaisiko oikeasti joku takaisin tähän?


Tänään parantelin hieman terveyshihhulijääteöläni. Perheemme lapsetkin tykkäsivät, joten kyllä tämä on luettava onnistuneeksi jäätelöksi. Ja näinhän se meni:
Tehosekoittimeen ja kaikki sekaisin:

Puolikas avokado
1dl kuohukermaa
Fiiliksen mukaan jäisiä marjoja
3 raakaa kananmunaa
1 rkl lucumajauhoa
1 reilu tl bourbon vaniljaa
Maun mukaan steviaa
Pieni tilkka vettä jos menee liian tönköksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti