perjantai 1. huhtikuuta 2011

Bassoäidin mietteitä

Unelmointi. Sehän on hyvä asia?! Tänään olen unelmoinut hyvästä elämästä ja siitä mitä kaikkea siihen liittyy. (Istuin kahvilassa ja Aurelia nukkui. Sain hyvää cappucinoa, ensin yrittivät tehdä siniseen maitoon ja pyysin punaiseen. Sitä kun ei ollut, niin sainkin kahvikermaan tehtyä. Nam)

Yksi unelma on omien rentoutuskonserttien järjestäminen. Tässä elämäntilanteessa tuntuu se  kovin haastavalta, mutta voihan sitä unelmoida sinne muutaman vuoden päähänkin. Tuntuu hurjalta, että tosiaan pidin jo yhden konsertin viime joulukuussa. Miten ihmeessä minulla oli tarmokkuutta siihen?? No okei, minulla oli basso, opettaja ja hyvä konserttipaikka. Nyt minulla on näihin liittyen vain unelmia... Ihmiset kyllä tykkäsivät tosi kovasti tästä konsertista ja kaikki kenen kanssa olen puhunut tästä ideastani ovat olleet sitä mieltä, että upean kuuloinen idea. Voi jospa vielä pääsisin toteuttamaankin... Mutta hei, kyllähän minä saan sen bassoni vielä jonain päivänä. Ja opettajankin. armasti konserttipaikankin jos hieman yrittäisin enemmän.

Deep Relaxing Sounds

 Toinen unelma olisi osallistua johonkin itsensäkehittämiskurssille. Sain juuri FB-kutsun "Unelmien valmennusiltaan". Pystyisinpä uskomaan moiseen! Voisipa unelmat toteutua tai edes toteuttaa!  Unelmien toteuttamisiin kyllä tarvittaisiin myös aika paljon rahaa... Enkä edes ole uskaltanut vielä unelmoida mistään maailmanympärimatkoista tai asunnoista.

Näkökulma. Tavallaan on lohduttavaa olla kotiäiti. Ellen olisi, olisi minun varmaan ollut pakko jo aikoja sitten nöyrtyä elämän edessä ja mennä alepan kassalle töihin. Nyt voin vielä elättää unelmia muusikon elämästä, istuskella kahviloissa ja ehkä joudun kassalle vasta muutaman vuoden päästä...

Löysin koneeltani tunnelmaan liittyviä kuvia:

HuipulleHalvalla lähtee

Muuta hyvää? Joo, oli hyvä opetustuokio ja hyvä punttitreeni. Jep, oli aamulla mukavaa käydä avoimessa päiväkodissa Aurelian kanssa, miehenikin tuli mukaan! Jee, tuli hyvä häränhäntäkeitto. Laitoin viimeyöksi muhimaan. Resepti löytyy täältä. Oli muutenkin ihan lämmin ja keväinen päivä, lumikin näyttää sulavan hyvää vauhtia. Niin ja törmäsin naapureihinkin taas kadulla. Tuttujen kanssa höpöttäminen kadulla tuo kodikkaan ja hyvänlaisen fiiliksen. Sitä vähän niinkuin kuuluu johonkin, ei ole yksin suuressa kaupungissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti