perjantai 15. huhtikuuta 2011

Elämä antoi potkun persuuksille - kahdesti!

Huh. Olen hieman hengästynyt tämän päivän antimista, joita on vieläkin vaikea uskoa todeksi. Monta kertaa ennenkin elämä on mennyt kohdallani sellaisessa sykkeessä, että ensin mennään pitkään tasaista tylsää puurtamista ja sitten aivan yhtäkkiä puun takaa elämä antaa potkun takapuoleen ja antaa mielettömän harppauksen eteenpäin. Usein noita harppaamisia edeltää se, että edes ihan pikkuisen aktivoidun kyseisellä elämänalueella. Tänään oli juuri tuollainen päivä. Yritän hieman selittää.

Deep Relaxing Sounds
Unelmani on järjestää rentoutuskonsertteja, kuten aiemminkin kirjoitin. Pähkinänkuoressa (ihanaa, en ole pitkään aikaan kuullut kenenkään käyttävän tätä sanontaa!) idea on yhdistää FA-tuolin toimintaperiaate konserttinautintoon. Rentoutuskonsertissa kuulijat menevät makuulle lattialla oleville matoille basson ja minun viereen/ympärille. Siinä he saavat lepäillä tai nukkua ja minä soitan bassolla matalia ja rentouttavia ääniä, sekä välillä biisejä, joiden tarkoitus on saattaa kuulija omille mielikuvitusmatkoille. 

Rentoutuskonserteista enemmän täällä.

Idea on siis olemassa. Käytännössä asia kuitenkin kiikastaa siitä, että pitäisi löytää, eli etsiä sopivia konserttipaikkoja. Pitäisi olla  tasainen puulattia (ei siis lavaa eikä penkkejä) ja mielellään myös jonkinlaiset jumppamatot. Tällaisia paikkoja olisi varmasti ihan helppo löytää (liikuntakeskukset, koulujen jumppasalit, joogasalit...) mutta olen vain ollut niin ujo/pelkuri/saamaton, etten ole kysellyt. Vähän, että "mutku ei ole rahaa/tarpeeksi nimeä/mainetta/pokkaa/yms".

Tänään siis tapahtui kaksi pientä aktivoitumista kyseisellä elämänalueella: pääsin vihdoinkin harjoittelemaan omalla, juuri korjauspajalta saapuneella bassollani juuri niitä kappaleita, joiden olen ajatellut sopivan rentoutuskonsertteihin. Lisäksi kävin entisessä koulussani, Metropoliassa Ruoholahdessa moikkaamassa erästä basistia tuli puheeksi tuo rentoutuskonsertti. Selitin jälleen kerran mistä on kyse ja että pitäisi tosiaankin tehdä asian eteen jotain. Innostuin tämän basistin tapaamisesta ja ajatus jonkin tekemisestä jäi kytemään päähän.

Metropolian Ruoholahden toimipisteessä

Sitten tapahtui tämä huima potku. En paljasta vielä mistä on kyse, kerron kyllä sopivalla hetkellä :)  Pitää nyt vähän jännitystä ylläpitää ;) Mutta tämän potkun ansiosta uskaltauduin hieman kokeilemaan kepillä jäätä ja kyselin jumppalasta, jossa ohjaan tunteja, että miten suhtautuisivat tällaiseen konsertti-ideaan. No pomo innostuikin ja mietti josko voisi  myös asiakkaille ja henkilökunnallekin järjestää rentoutuskonsertit! Tämä positiivinen suhtautuminen oli jo päivän toinen potku, joka antoi minulle uskoa siihen, että tosiaankin pitää uskaltaa kysellä (konserttipaikkoja) ja tosiaankin ihmiset saattavat innostua!

Nyt on siis elämä potkaissut minua persuuksille ja minun on aktivoiduttava :) Olenkin juuri huomisaamuksi sopinut tapaamisen erään henkilön kanssa, joka saattaa olla ratkaisevassa roolissa. Tapaamisemme liittyy  oikeasti aivan muihin asioihin, joten tässäkin mukana hieman elämän hauskaa "sattumaa".

Ja lisäksi oli muitakin hauskoja asioita:

Niin lämmin, ettei tarvinnut takkia eikä pipoa!

Nyt lähtee!

Ja vielä pieni pääsiäisaiheinen tervehdys ;)

Mieheni ja tyttäreni leikkimässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti