lauantai 23. huhtikuuta 2011

Kissanpäivä

Aurelia MiniSatsissa

Hyvää tänään oli, että jumppalan lapsiparkki oli pitkästä pääsiäislomasta huolimatta auki tämän aamupäivän ja pääsin salille! Tein pitkästä aikaa kunnon kahvakuulatreenin. Kestävyystreeniä: 2 min kutakin liikettä ja lennosta puolen vaihto. Hikeä riitti, sillä salilla on edelleenkin trooppinen ilmasto ilmastointilaitteen hajoamisen takia, joten hyvä hapenottotreeni tuli samalla. Lapsiparkki, eli MiniSats on loistava paikka. Aurelia viihtyy siellä niin hyvin, tänäänkään ei olisi halunnut lähteä pois. Hoitajat ovat ihan hämmästyttävän hyviä, osaavat ja jaksavat viihdyttää kaikenikäisiä lapsia - samaan aikaan!

Olisi mahtavaa kuulailla ulkona, mutta kun tuolla puistossa ei ole lapsiparkkia... Ja ainakaan vielä Aureliaa ei voi jättää hiekkalaatikollekaan ilman 100%-läsnäolevaa valvontaa. Mutta minulla on kyllä jo kauan pyörinyt päässä yksi hyvä kahvakuulailuun liittyvä idea, jota aion kohtapuolin ryhtyä jalostamaan... ;)

Lähdimme jälleen "kesämökille", eli siskoni kotiin hoitamaan kissaa muun perheen ollessa reissussa. Keli oli mitä parhain ja se johti kalpeiden olkapäiden aurinkokorkkaukseen :)

Aurelia tykkää Misse-kissasta tosi paljon

Oli jälleen niin kivaa hengailla siskoni kodissa. Paljon kivempaa kuin kotona hengailu. Ei tarvitse murehtia pyykin pesusta, tiskaamisista ja imuroimisista ja kaikesta muusta mitä pitäisi tehdä. Lisäksi ruoan laittaminen on paljon mukavampaa vieraassa keittiössä kun jääkaapista löytyy kaikkea erilaista ja tulee toivottua vaihtelua. Sitäpaitsi siskollani on ihan superhyvää kahvia myös.

Siskoni koti on kuin kesämökki, se on niin tunnelmallinen. Olohuone jatkuu ulko-ovesta ulos ja rappusilla on kiva istuskella. Kissakin pyöri ympärillämme hetken ja meni sitten lehtikasaan nukkumaan auringon lämpöön.

Kissa, isi ja tytär nautiskelevat auringosta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti