torstai 7. huhtikuuta 2011

Kahvakuulailua

Tein pitkän kävelylenkin Aurelian nukkuessa ja höpöttelin puhelimessa ensin siskoni kanssa ja sitten basistiystäväni kanssa. Molemmista puheluista jäi niin hyvä ja innostunut mieli! Olen ensi viikolla lähdössä soittokeikalle Jyväskylään ja olen nyt jo aivan matkakuumeessa ;)

Tintit laulelivat iloisesti ja Aureliakin huomasi sen, osoitteli pikkuisia lintuja ja sanoi "titi" :)

Tänään tuntui ensimmäistä kertaa melkein ihan ookoolta soittaa kiinalaisella lainabassollani. Löysin nuottiläjästä ja muistin sopukoista hyvän biisin, jonka otan nyt ohjelmistoon. Suunnittelen ohjelmistoa taidegallerian musiikkiaiheisen näyttelyn avajaisiin :)
Imuroitiin. Nyt saa taas aurinko paistaa.Tein pitkästä aikaa punttitreenin. Treenaan tosi paljon fiilispohjalta ja teen treeniohjelmat yleensä pari minuuttia ennen treeniä sen mukaan, millainen se fiilis just sillon on. Tänään oli fiilis tehdä kestävyystreeniä kahvakuulalla. Tällainen ohjelma tuli tällä kertaa.

Lämmittelyksi Sippoin VitalForm 5x

12kg kuulalla:
2min tempaus vas
2min tempaus oik
2min työntö vas
2min työntö oik
2min rinnalleveto+työntö (LC) vas
2min rinnalleveto+työntö (LC) oik

tauko

punnerrukset omalla painolla 3x15
leuanveto kuminauha apuna 3x3
situps 8kg kuula niskassa 3x20

tauko


1min tempaus vas
1min tempaus oik
1min työntö vas
1min työntö oik
1min rinnalleveto+työntö (LC) vas
1min rinnalleveto+työntö (LC) oikAurelia nukahti vaunuun matkalla kotiin puntilta. Hyvää oli se, että hän jatkoi nukkumista kun siirsin hänet omaan sänkyynsä. Sain sitten hyvin aikaa illasta istua tietokoneella ja kirjoittaa bassolehteä :)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi7.4.11

    Moikka, mekin kokeiltiin toissapäivänä Ompussa hengailua sun innostamana. Käytiin syömässä. Joopajoo. Toinen söi ja toinen juoksi käytävillä typsyn perässä. Ne pitkät tilavat käytävät on ilmeisesti ihan vastustamattomia! Hetken saatiin neiti pysymään syöttötuolissa, kun tilattiin jäätelöä (hyvät kasvattajat), mutta sekin hetki oli tosi lyhyt. :) Ehkä sitten taas parin vuoden päästä... :D
    ReettaV

    VastaaPoista
  2. Joo olen kanssa huomannut saman... ne käytävät on todella vastustamattomia! Siinä ei tosiaankaan kerkee paljoa muuta tehdä kuin mennä perässä. Tai sitten hengailla krääsäkorukaupassa, sieltä ei sitten niin helpolla lähdetäkään ;) Tuo omppu on lähinnä ollut leikkipuiston korvike nyt talvisaikaan kun kaikki lelut on ollu lumen alla. Mutta kohta pääsee leikkipuistoihinkin! :)

    VastaaPoista