lauantai 2. huhtikuuta 2011

Shrek, Snoopy ja Kimble

Katselimme lasten kanssa Shrek-elokuvan. Vaikka olenkin nähnyt sen monta kertaa, niin onhan se aina vaan hyvä!


Jos olet harrastanut Superfoodeja tiedät varmasti mikä Maca-jauhe on ja mille se maistuu. Sehän ei ole maailman suurinta herkkua. Meillä onkin jäänyt käyttämättä, kun ei oikein tiedä minkä ruoan viitsisi sillä pilata... Mutta tänään muistin niin erikoisen kuuloisen macankäyttöniksin, että piti kokeilla. Ja se toimi kuin junan vessa! (...siis ne vanhat kunnon raiteelle vedettävät vessat, eihän ne nykyvessat edes toimikaan... ;)

Macapommin resepti:
    1kuppi kuumaa, tummapaahtoista kahvia
    1tl macajauhetta
     reilu loraus kuohukermaa
Sekoitetaan kahvilusikalla ja nautitaan heti. Siis supernam ja stydi juoma!

Aurelia nukkui todella pitkät päiväunet. Hyvä, sillä hänellä on pikkuinen flunssa. Ehdin sillä aikaa istuskella hetken kahvilassa lukemassa Voiman ja ilon käsikirjaa. Kauppakeskuksen kahvilan edusta oli täynnä kaikenmoisia vaalityrkyttäjiä. Niiltä olisi saanut kahvia ilmaiseksikin, mutta todellakin halusin maksaa siitä, ettei minun tarvinnut höpöttää turhanpäiväisyyksiä kokoomustyrkkyjen kanssa ;) Mutta yhdellä niistä oli tosi makeat kumisaappaat, joten salakuvasin ne.

Kuvastaakohan värivalinta ehdokkaan elämänasennetta?

Katuja oli jo jonkin verran siivottu. Kaupungilla oli myös tiukka sumu. Nämä yhdessä tekivät ilman tosi miellyttävän tuntuiseksi hengittää.

Käväisimme Kampin lastenhoitohuoneessa. Siellä oli taas tuttuja liikenteessä ja se on aina ilahduttavaa. Näin vaippapöydän nurkassa taas sen saman Snoopy-laukun, joka on seilannut pitkin  samoja vaippanurkkia jo viikkotolkulla. Koska se on niin hieno, päätin pelastaa sen siivoojan kynsistä "dyykkaamalla" sen itselleni.

Ota yhteyttä jos kaipaat tätä laukkua

Kävin pikkuisella soittokeikalla myös. Aurelia oli mukana ja kummitätinsä tuli viihdyttämään häntä. Soittotauoilla käväisin katsomassa miten heillä sujuu, ja hyvinhän heillä sujui! Aurelia oli nimittäin löytänyt hyvin kiinnostavan legendaarisen Kimble-pelin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti