perjantai 8. huhtikuuta 2011

Metaboolinen teini, hah :)

Hahaa! Kävin Herbalife-tyrkytystilaisuudessa enkä haksahtanut. Menin tietysti sinne uteliaisuuttani, nimittäin sain samalla ilmaisen kehoanalyysimittauksen. Ihan tyytyväinen olenn tuloksiin (ainahan pitäisi laihduttaa 5kg, mutta muuten), eikä tyrkyttäjätätit oikeen keksineet mitään syytä, miksi minun pitäisi heidän purkkejaan edes ostaa. Ja en tosiaankaan tiedä mitä metaboolisella iällä tarkoitetaan, mutta se kuulostaa tärkeältä ;) Jotakin aineenvaihduntaan liittyvää kaiketi...

Olen metaboolisuudeltani hieman teini vielä ;)

Kaupungin puistossa käy kuhina! Tämänpäiväinen sade tekee vain hyvää :)

Pieniä vihreitä olentoja

Puhelin pirisi ja sain ex tempore kutsun kahvakuula-kimppatreeneihin! Oli ihan mielettömän hauskaa ja tietysti myöskin hullun tehokasta. Tätä lisää :) Menin treeniin fillarilla. Ei se vaatinut muuta kuin kurahousut jalkaan ja sain justiin sopivat alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt.

Lonely rider

Fillaroinnissa hienointa on vapaus. Voi tulla ja mennä oman aikataulun mukaan. Pääsee lähes kaikkialle. Ei tarvitse etsiä ja maksaa parkkipaikoista tai jonottaa ruuhkakaistoilla. Eikä tarvitse odottaa bussia tai arpoa jokohan se meni. Paikasta toiseen liikkumiseen kuluvan ajan voi käyttää raittiissa ilmassa ja kuntoa kohottaen. Maailmaa näkee enemmän ja paremmin kuin bussin ikkunasta. Ja voi pysähtyä ihan mihin vain. Sitäpaitsi matkustaminen on ilmaista ja ekologista, kuluttaa vain kaloreita, päästöt korkeintaan luontaisia metaanikaasuja ;) Mitä vielä? No ainakin se on kaiken edellä mainitun lisäksi aivan superhauskaa! Kunhan kelit hieman vielä paranee laitan Aurelian peräkärryyn nukkumaan päikkäreitä ja lähden maailmaan avaraan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti