tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tervetuloa rentoutuskonserttidemoon!

Tänään se vihdoinkin varmistui, joten voin paljastaa tämän mukavan jutun. Eli YLE:n kulttuuriuutiset ovat tekemässä juttua musiikin parantavasta vaikutuksesta ja kysyivät voisivatko tulla kuvaamaan rentoutuskonserttiani. Eli piti äkkiä järjestää sellainen :) Tämä kuvattava versio on puolen tunnin mittainen demo ja sinne saa ehdottomasti tulla kuka ikinä vain haluaa (ja jos haluaa naamansa telkkariin)! Rentoutuskonsertti on LadyLine Vallilan Aurinkosalissa, Sturenkatu 27, keskiviikkona 20.4. klo 12-12.30. Siispä tervetuloa! Ja ilmainen sisäänpääsy tietenkin.

Täällä rentoudutaan keskiviikkona, tulehan sinäkin! :)

En tiedä milloin tulee eetteristä, en edes omista telkkaria, mutta ilmoitan kyllä jos löydän vaikka Yle Areenalta jonkun linkin.

Muuta hyvää? Tässä hieman sulatellut vaalitulosta. Ensijärkytyksestä tokeutuneena huomaan ajattelevani, että onpas jännää, nyt saattaa oikeastikin tapahtua jotakin muutosta. Ei voi tietää onko hyvä vain onko paha. Mutta olen utelias!

Aurelia on ihailtavan sinnikäs. Tänään hän halusi harjoitella kulkemaan rappusia alaspäin. Ja se piti tehdä moooonta kertaa. Mikä sisupakkaus!


Aurelia oli ihan superhassu kun se löysi isoveljen luistelukypärän. Se piti tietysti laittaa (väärinpäin) päähän ja sitten kun se ei nähnyt eteensä, niin se törmäsi seinään. No sekös vasta hauskaa olikin, kun muut säikähdyksestä huudahdimme. Joten pitihän se toistaa uudestaan ja uudestaan. Nauroi itsekin ihan kippurassa uudelle leikilleen :D Harmi kun keksin vähän liian myöhään ottaa kuvia...

Sain uuden Visakorttini ja Visa Electron -korttini tänään. Silloin joitakin viikkoja sitten kun kadotin reppuni olin sulkenut kortit. Kyllä olikin helpottava olo kun sai kortit lompakkoon, vaikken ole niitä edes vielä käyttänytkään. Mutta vain se tieto, että ei tarvii ravata konttorissa nostamassa rahaa jos sitä tarttis.

Hot BodyCombat sai jatkoa tänään. Huh. Oli ihan mahtava meno päällä!!! Porukkaa oli vielä enemmän kun eilen ja salissa oli ollut jo muutama jumppa ennen tätä tuntia, joten hieman alakantissa oli happipitoisuuskin. Siis loistavaa treeniä!!

Iltasesta olen jälleen väsäillyt bassolehteä. Nyt se on vihdoin viime silausta ja painoa vaille valmis.

4 kommenttia:

 1. Upeeta! Mä yritän tulla kuuntelemaan jos vain ehdin!

  VastaaPoista
 2. Kivaa jos pääset!! Voit vaikka tehdä siitä jutun sun blogiin ;)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä magee tilaisuus! Hienoa! Juttua on tulossa mun blogiin. Laitoin juuri linkin sulle mistä pääset katsomaan ottamiani kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiva kuulla! :) Ja oli oikeasti tosi mukavaa, että pääsit tulemaan! Mihin sä laitoit linkin, en löytänyt FB:stä enkä gmailista?

  VastaaPoista