lauantai 23. huhtikuuta 2011

Mukavan pitkä perjantai

Aurelia löysi kuulokkeet ja luuli niitä ensin puhelimen handsfreeksi ja sanoi niihin "Haloo?", kunnes niistä alkoikin kuulumaan Röllipeikon laulua. Aurelia oli niin hassun näköinen kun se ihmetteli!

Leikkipuistossa oli hyvä leikkiä, vaikka keli oli hieman sateinen. Sade tekee aivan tosi hyvää just nyt. Nurmikot ja kukat tarvitsevat sitä ja ennenkaikkea sade sitoo ilman hiekkaa. Olikin ihanan raikasta hengittää!


Menimme siskoni kotiin hoitamaan kissaansa heidän ollessa poissa. Matkalla sinne nähtiin kirahvit.  Luulen, että ne ovat olleet talven jossain varastossa? Tai sitten vain lumikinosten alla?
Juovatko kirahvit kahvia vai eukalyptusteetä?

Perillä päästettiin kissa ulkos ja Aurelia innostui siitä kovasti. Aurinkokin alkoi yhtäkkiä paistaa ja oli tosi lämmintä.

Aurelia yritti kovasti saada kissaa kiinni

Siskollani on mukava koti. Heidän ulko-ovelta pääsee suoraan isolle nurmikolle ja pidimme ovea auki  kun oli upea ilma. Vähän, että koti jatkuu myös ulko-oven toisella puolella. Tuli jotenkin kesämökkifiilis. Ehkä se johtuu myös heidän luonnonläheisestä sisustustyylistä.


Aurelian häärätessä pihalla kissan ja mieheni kanssa tein ruokaa. Siskoni keittiössä on hyvä ja helppo tehdä ruokaa, heillä on niin kivat kaikki jutut. Ihan perusmättöä tein, eli luomujauhelihaa ja pakastevihanneksia ja hyvää oli :)


Ruoan jälkeen iskä jäi sohvalle nukkumaan ja me tytöt testasimme pihan lelut. Jep, kyllä toimii! Vaan miten aikuisen pää menee niin äkkiä sekaisin keinumisesta ja pikkulapset jaksavat kiikkua vaikka ja kuinka?Asematunnelin S-market oli auki ja ostimme luomumämmiä. Onhan se aika... mämmiä... Mutta pääsiäinen on vain kerran vuodessa ;P

2 kommenttia:

  1. Kirahvit on talvehtineet siinä parvekkeella, niillä oli semmoiset valotkin kaulassa jonkun aikaa :D Oon Kampista busseillessa aina hymyillyt niille :)

    VastaaPoista
  2. Oih, ihailtavan sisukkaita kahvittelijoita :)

    VastaaPoista