keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Mietteliäs rockpoliisi?


Keltainen pensas kukkii. Se on kesä ihan just!

hiiren korvat
parvekkeen piristys

Nissenillä on tarjous, että jos ostaa rillit, saa lahjakortin, jonka voi antaa kaverille. Mieheni sai kaveriltaan tällaisia lahjakortteja kaksi kappalein, ja koska niitä saa käyttää vain yksi kortti/henkilö, niin minä sain toisen. Tänään kävin liikkeessä ja hups vaan olin "ostanut" ilmaiseksi uudet lasit. Aika hienotkin ne on :) Juuri sen 75e hintaiset. Hyvä juttu! Tosin ne on valmiit vasta 3 viikon kuluttua, laitan kyllä kuvaa tänne sitten! :)


Kaupungilla palloillessani ihmettelin mitä kummaa kaikki tsiikaa, onko joku ufo vai kenties itsemurhahyppääjä? Pakkohan sitä oli pysähtyä ihmettelijöiden jatkeeksi. Eikä turhaan!!

Pällistys

Tietysti! Kattotasanteella tepastelivat kuuluisat huuhkajanpoikaset!! Todella söpöjä ja sympaattisia! Olen seurannut uutisointia näistä pörröpalleroisista, mutta tänään vasta näin ne itse livenä.

Se on huuhkaja

Sitten piti mennä ostamaan Aurelialle kuulokkeet, kun se tykkää niin kovasti kuunnella musaa bussimatkoilla, eikä ne nappikuulokkeet pysy korvissa mitenkään. No, kaupassa oli yhdet niin makeen näköiset!! En voinut olla ostamatta :) Lisäksi ne on oikeastikin hyvät, dumppaavat hieman ympäristön hälyä joten ei tarvitse laittaa nuppeja kaakkoon. Aurelia oli niiiin söpö kun se kuunteli uusilla kuulokkeillaan. Hytkytti päätään musiikin tahtiin kuin mikäkin pro :)

niin hienot kuulokkeet! oli pakko ostaa...

Musiikinkuunteluilme


Keskittynyt musiikinkuuntelija

Mietteliäs rockpoliisi?
Tuli myös hyvä mieli bussimatkalla kun poika, joka oli saanut muutamia ilmapalloja antoi Aurelialle toisen kun Aurelia niin hinkui pallon perään. Suloisia lapsia! Tosin sitten kun Aurelia kyllästyi palloon, annoimme sen takaisin.
Muuta hyvää: erinomaista oli, että ennätin soittaa kunnolla. Rentoutuskonsertteja näyttää tulevan vielä kevään mittaan (sekin on tosi hyvä juttu!), joten täytyy pysyä terävässä soittokunnossa.

Kävin myös salilla pitkästä aikaa. Teki terää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti